Versions diferents de l'aplicació YouTube al televisor

YouTube al televisor és una versió optimitzada de YouTube que permet cercar i mirar fàcilment vídeos de YouTube d'alta qualitat al televisor. Obtén més informació sobre YouTube al televisor.

Disponibilitat

YouTube està disponible en molts dispositius de televisió diferents, com ara televisors intel·ligents, dispositius de reproducció multimèdia, Google TV, Android TV i alguns dispositius Apple TV.

La teva experiència de visualització de YouTube al televisor variarà en funció de la versió de l'aplicació YouTube que s'executi al televisor intel·ligent o al dispositiu de reproducció multimèdia. Per saber quina versió de l'aplicació YouTube fas servir, consulta les imatges següents per identificar quina s'assembla més a la teva experiència.

Nota: comprova a Google Play Store que la teva aplicació YouTube estigui actualitzada.
YouTube en televisors intel·ligents i dispositius multimèdia més nous
La versió més recent de l'aplicació YouTube està disponible per als models de dispositius de 2013 o més nous, així com per a alguns models de dispositius de 2012:
YouTube a Android TV

Si tens un dispositiu amb Android TV, l'aplicació YouTube estarà disponible a la llista d'aplicacions de manera predeterminada.

La versió 1.0 de l'aplicació YouTube per a Android TV ja no és compatible.

YouTube a Apple TV
Si tens un dispositiu Apple TV de quarta generació o versions posteriors, podràs instal·lar-hi l'aplicació YouTube des de la botiga d'aplicacions.

Si tens un dispositiu Apple TV de tercera generació, l'aplicació YouTube estarà disponible al menú principal de manera predeterminada.

Els dispositius Apple TV de segona generació o més antics ja no són compatibles amb l'aplicació YouTube
Per obtenir més informació sobre YouTube al televisor, visita youtube.com/yt/devices.