Baixar l'aplicació YouTube

Per veure YouTube en un telèfon intel·ligent o una tauleta, baixa l'aplicació YouTube. L'aplicació YouTube està disponible en molts dispositius, com ara telèfons mòbils, televisors intel·ligents i dispositius de reproducció en continu de contingut multimèdia.  Obtén més informació sobre on pots mirar YouTube.

Com es pot iniciar la sessió a YouTube en un televisor

Pots baixar l'aplicació YouTube a Google Play.

Visita el Centre d'ajuda de Google Play per consultar com pots gestionar les baixades d'aplicacions d'Android des de Google Play.

Nota: l'aplicació només funciona en telèfons o tauletes amb Android 5.0 o una versió posterior.

YouTube en televisors intel·ligents i dispositius multimèdia més nous

La versió més recent de l'aplicació YouTube està disponible per als models de dispositius de 2013 o posteriors, i també per a alguns models de 2012.

YouTube a Android TV

Si tens un dispositiu amb Android TV, l'aplicació YouTube estarà disponible a la llista d'aplicacions de manera predeterminada.

La versió 1.0 de l'aplicació YouTube per a Android TV ja no és compatible.

YouTube a Apple TV

Si tens un dispositiu Apple TV de quarta generació o posterior, podràs instal·lar-hi l'aplicació YouTube des de l'App Store.

Nota: els dispositius Apple TV de tercera generació o anteriors ja no són compatibles amb l'aplicació YouTube. Si fas servir un d'aquests dispositius, pots fer servir Airplay al dispositiu per reproduir YouTube en continu.

YouTube en videoconsoles

Pots baixar YouTube des de moltes botigues de videoconsoles, com ara Nintendo, PlayStation o Xbox.

1. Ves a la botiga de la teva videoconsola i cerca YouTube.
  2. Selecciona Baixa.