Versions diferents de l'aplicació YouTube al televisor

YouTube al televisor és una versió millorada de YouTube que permet cercar i mirar fàcilment vídeos de YouTube d'alta qualitat al televisor. Obtén més informació sobre YouTube al televisor.

Disponibilitat

YouTube està disponible en molts dispositius de televisió diferents, com ara televisors intel·ligents i dispositius de reproducció multimèdia en continu. També està disponible a Google TV, a Android TV i en alguns dispositius Apple TV.

La teva experiència de visualització de YouTube al televisor variarà en funció de la versió de l'aplicació YouTube que s'executi al televisor intel·ligent o al dispositiu de reproducció multimèdia en continu.

YouTube en televisors intel·ligents i dispositius multimèdia més nous
La versió més recent de l'aplicació YouTube està disponible per als models de dispositius de 2013 o més nous, i també per a alguns models de 2012.
YouTube a Android TV

Si tens un dispositiu amb Android TV, l'aplicació YouTube estarà disponible a la llista d'aplicacions de manera predeterminada.

La versió 1.0 de l'aplicació YouTube per a Android TV ja no és compatible.

YouTube a Apple TV
Si tens un dispositiu Apple TV de quarta generació o posterior, podràs instal·lar-hi l'aplicació YouTube des de l'App Store.

Els dispositius Apple TV de tercera generació o anteriors ja no són compatibles amb l'aplicació YouTube.