Google-tiliin linkitettyjen kanavien välillä vaihtaminen

Yhdellä Google-tilillä voi ylläpitää jopa 100 kanavaa. Katso lisätietoja bränditilien käytöstä YouTube-kanavien ylläpitämisessä.

Kanavien välillä vaihtaminen

Voit käyttää YouTubessa vain yhtä kanavaa kerrallaan. Alla olevissa ohjeissa kerrotaan, miten voit siirtyä samaan Google-tiliin linkitettyjen YouTube-kanavien välillä.

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Kun kirjaudut YouTubeen mobiililaitteella, sinua pyydetään valitsemaan käytettävä kanava.

Näin vaihdat toiseen ylläpitämääsi kanavaan:

YouTuben Android-sovellus

1. Avaa YouTube-sovellus .
  2. Valitse profiilikuva .
  3. Napauta yläreunasta Vaihda tiliä.
  4. Valitse käytettävä tili napauttamalla haluamaasi kanavaa.

YouTube Studion Android-sovellus

1. Avaa YouTube Studio ‑sovellus .
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi .
  3. Napauta yläreunasta Vaihda tiliä.
  4. Valitse haluamasi kanava.

Tilin vaihtaminen helposti mobiililaitteella

Tili-kohdasta näet aina käyttämäsi kanavan.

Minulla on pääsyoikeus kanavalle, mutta se ei näy listalla

Jos kanavasi ei näy, vaihda kanavasta toiseen osoitteessa studio.youtube.com.

Olen linkittänyt kanavan bränditilille, mutta kanava ei näy listalla

Jos kanavaasi ei näy, käyttämääsi Google-tiliä ei ole asetettu kyseisen kanavan bränditilin ylläpitäjäksi.

Korjaa ongelma: Näiden ohjeiden avulla voit lisätä Google-tilisi kanavalle yhdistetyn bränditilin ylläpitäjäksi.

Kanavan poistaminen tästä luettelosta

Huom. Jos luettelossa näkyy pelkkä sähköpostiosoite, voit sen avulla käyttää YouTubea katsojana ilman kanavaa. Et voi poistaa valintaa mutta voit luoda sen avulla uuden kanavan, joka käyttää Google-tilille valitsemaasi nimeä.