Google-tiliin liittyvien kanavien välillä vaihtaminen

Yhdellä Google-tilillä voi ylläpitää enintään 200:aa kanavaa. Lue lisää bränditilien käytöstä YouTube-kanavien ylläpitämiseen liittyen.

Kanavien välillä vaihtaminen

Voit käyttää YouTubessa vain yhtä kanavaa kerrallaan. Alla olevissa ohjeissa kerrotaan, miten voit siirtyä samaan Google-tiliin linkitettyjen YouTube-kanavien välillä.

Vinkki: Voit myös käyttää mobiililaitteesi YouTube Studio ‑sovellusta. Aloita tutustumalla YouTube Studio ‑sovelluksen ohjekeskukseen.

Tilin vaihtaminen helposti mobiililaitteella

Kun kirjaudut YouTubeen mobiililaitteella, sinua pyydetään valitsemaan käytettävä kanava.

Voit vaihtaa toiseen ylläpitämääsi kanavaan seuraavasti:

1. Klikkaa tilikuvaketta .
  2. Napauta nimesi vieressä olevaa nuolta.

3. Valitse käytettävä tili napauttamalla jotain luettelon kanavaa.

Tili-kohdasta näet aina, mitä kanavaa olet käyttämässä.

Olen linkittänyt kanavan bränditiliin, mutta kanava ei näy luettelossa.

Jos kanavaasi ei näy, käyttämääsi Google-tiliä ei ole määritetty kyseisen kanavan bränditilin ylläpitäjäksi.

Korjaa ongelma: Seuraavien ohjeiden avulla voit lisätä Google-tilisi kanavaan yhdistetyn bränditilin ylläpitäjäksi.

Näin näet kaikki omat kanavasi

Hallinnan helpottamiseksi voit tarkastella kaikkien YouTube-kanaviesi luetteloa.

Yli 10 kanavaa
  1. Klikkaa tietokoneella YouTube-sivun oikeassa yläkulmassa olevaa kanavasi kuvaketta.
  2. Valitse Näytä kaikki.
Alle 10 kanavaa
  1. Siirry tilin asetuksiin klikkaamalla YouTuben oikeassa yläkulmassa olevaa kanavan kuvaketta. Klikkaa asetuskuvaketta Settings. Klikkaa tilin asetuksista Yleiskatsaus.
  2. Valitse alalaidasta Näytä kaikki omat kanavat tai luo uusi kanava.

Näet myös Google-tilisi omistamat tai hallinnoimat bränditilit, joilla ei ole YouTube-kanavaa. Voit luoda mille tahansa näistä sivuista uuden YouTube-kanavan klikkaamalla kyseistä sivua.

Kanavan poistaminen tästä luettelosta

Huom. Jos luettelossa näkyy pelkkä sähköpostiosoite, voit sen avulla käyttää YouTubea katsojana ilman kanavaa. Et voi poistaa valintaa mutta voit sen avulla luoda uuden kanavan, joka käyttää Google-tilille valitsemaasi nimeä.