Skift mellem kanaler på en Google-konto

Du kan administrere op til 200 kanaler med én Google-konto. Se, hvordan du bruger brandkonti til at administrere dine YouTube-kanaler.

Skift mellem kanaler

På YouTube kan du kun bruge én kanal ad gangen. Brug vejledningen nedenfor til at skifte mellem de YouTube-kanaler, du har knyttet til den samme Google-konto.

Tip! Du kan også gøre dette med YouTube Studio-appen på din mobilenhed. Kom godt i gang med Hjælp til YouTube Studio-appen.

Skift nemt mellem konti på mobil

Når du logger ind på YouTube på mobil, bliver du bedt om at vælge en kanal, du vil bruge.

Sådan skifter du til en anden kanal, som du administrerer:

1. Gå til kontoikonet .
  2. Tryk på pilen ud for dit navn.

3. Tryk på en kanal på listen for at begynde at bruge den pågældende konto.

Du kan altid tjekke din konto for at bekræfte, hvilken kanal du bruger i øjeblikket.

Jeg har en kanal knyttet til en brandkonto, men den står ikke på listen.

Hvis din kanal ikke står på listen, er den Google-konto, du er logget ind på, ikke opført som administrator af den pågældende kanals brandkonto.

Sådan løser du problemet: Følg denne vejledning for at tilføje din Google-konto som administrator af den brandkonto, der er knyttet til den pågældende kanal.

Se alle dine kanaler

For at gøre administrationen nemmere kan du se en liste over alle dine YouTube-kanaler.

Hvis du har mere end 10 kanaler
  1. Klik på dit kanalikon i øverste højre hjørne af YouTube på en computer.
  2. Klik på Se alle.
Hvis du har mindre end 10 kanaler
  1. Gå til dine kontoindstillinger. Find dem ved at klikke på dit kanalikon i øverste højre hjørne af YouTube. Klik på ikonet Indstillinger Settings. Klik på Oversigt under "Kontoindstillinger".
  2. Nederst skal du klikke på Se alle mine kanaler, eller opret en ny kanal.

Du finder også brandkonti, der ejes eller administreres af din Google-konto, men ikke har en tilknyttet YouTube-kanal. Du kan klikke på en hvilken som helst af ​​dem og oprette en ny YouTube-kanal for den pågældende side.

Hvis du vil fjerne en kanal fra denne liste

Bemærk! Hvis du ser en indstilling, der viser din mailadresse i stedet for et navn, kan du bruge YouTube som en seer uden en kanal. Du kan ikke fjerne den, men du kan bruge den mulighed til at oprette en ny kanal, der bruger det navn, du har valgt til din Google-konto.