Canviar de canal en un Compte de Google

Amb un mateix Compte de Google pots gestionar fins a 100 canals. Obtén informació sobre com pots fer servir els comptes de marca per gestionar canals de YouTube.

Canviar de canal

A YouTube, no es pot fer servir més d'un canal alhora. Per canviar entre els diversos canals de YouTube que tinguis connectats al mateix Compte de Google, segueix les instruccions a continuació.

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Quan iniciïs la sessió a YouTube en un dispositiu mòbil, se't demanarà que triïs el canal que vols utilitzar.

Per canviar a un altre canal que gestiones:

Aplicació YouTube per a Android

1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Ves a la teva foto de perfil .
  3. A la part superior, toca Canvia de compte.
  4. Toca un canal de la llista per començar a fer-ne servir el compte.

Aplicació YouTube Studio per a Android

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. A la part superior dreta, toca el teu perfil .
  3. A la part superior, toca Canvia de compte.
  4. Tria el canal al qual vols passar-te.

Canviar de compte fàcilment en dispositius mòbils

Sempre pots consultar el teu compte per comprovar quin canal estàs fent servir.

Tinc permís per accedir a un canal, però no figura a la llista

Si el teu canal no es mostra a la llista, ves a studio.youtube.com per canviar de canal.

Tinc un canal enllaçat a un compte de marca, però no figura a la llista

Si el teu canal no s'inclou a la llista, vol dir que el Compte de Google amb què has iniciat la sessió no figura com a gestor del compte de marca d'aquest canal.

Per corregir el problema, segueix aquestes instruccions per afegir el teu Compte de Google com a gestor del compte de marca connectat a aquest canal.

Si vols suprimir un canal d'aquesta llista

Nota: si veus una opció que mostra la teva adreça electrònica en comptes d'un nom, això vol dir que pots fer servir YouTube com a espectador sense necessitat de tenir un canal. No pots suprimir l'adreça, però pots fer servir aquesta opció per crear un canal nou que utilitzi el nom que has seleccionat per al teu Compte de Google.