Fejlfinding af problemer med videostreaming

Problemer med videostreaming på YouTube kan skyldes mange faktorer. Hvis du ikke kan afspille dine videoer, kan det hjælpe at udføre fejlfinding af forbindelsen til internettet eller til din enhed.

Du oplever muligvis problemer med at streame videoer, hvis du har fået en af disse underretninger:

• Der opstod en fejl.
  • Afspilningsfejl. Tryk for at prøve igen.
  • Forbindelsen til serveren blev afbrudt.
  • Denne video er ikke tilgængelig.
  • Noget gik galt. Tryk for at prøve igen.

Find og ret problemer med forbindelsen til internettet eller din enhed

Du vil muligvis kunne afspille YouTube-videoer igen ved at følge trinene nedenfor vedrørende internet- og enhedsforbindelse.

Internethastighed

Kvaliteten af dit hjemme- eller mobilnetværk kan have indflydelse på, hvor jævnt YouTube-videoer afspilles, og om videoerne afspilles i HD.
I nedenstående tabel kan du se de omtrentlige hastigheder, der anbefales til afspilning af de enkelte videoformater. Den faktiske hastighed, som din enhed modtager, kan være en anden end det tal, du får vist, når du kører en måling af internethastighed. Det skyldes faktorer, der omfatter Wi-Fi-effektivitet, tidspunkt på dagen, og hvordan din internetudbyder opretter forbindelse til YouTube. Hvis der er flere enheder på dit netværk, deles forbindelsen mellem dem, hvilket kan reducere den hastighed, din enhed modtager.

Videoopløsning

Anbefalet vedvarende hastighed
4K 20 Mbps
HD 1080p    5 Mbps
HD 720p  2,5 Mbps
SD 480p 1,1 Mbps
SD 360p 0,7 Mbit/s

Du kan undersøge, om din internetudbyder er HD Verified, ved at gå til Rapport over videokvalitet.

Hvis du vil se flere oplysninger om, hvordan dine videoer streames, kan du se vores Statistik for nørder.

Smart-tv'er, Chromecast og spillekonsoller

• Genstart YouTube-appen.
  • Genstart din enhed: Hård genstart (afbryd strømmen, og tilslut igen).
  • Åbn youtube.com/tv i Chrome, og forsøg samme handlinger.
  • For spillekonsoller: Afinstaller og geninstaller YouTube-appen.
  • Opdater din enheds firmware/systemsoftware.
  • Hvis du har mange faner åbne i din browser, kan du prøve at lukke de fleste faner med undtagelse af den, du bruger til YouTube.
  • Genstart din browser.
  • Genstart din router.
  • Genstart computeren.
  • Opdater din browser til den nyeste version.
  • Brug Chrome.