Find og løs problemer med videoafspilning

Der er mange faktorer, som kan forårsage problemer med videoafspilningen, f.eks. forbindelsen til internettet eller enheden.

Hvis du ser en af disse notifikationer, har du muligvis et problem med videoafspilningen:

• Der opstod en fejl.
  • Afspilningsfejl. Tryk for at prøve igen.
  • Forbindelsen til serveren blev afbrudt.
  • Denne video er ikke tilgængelig.
  • Noget gik galt. Tryk for at prøve igen.

Din video kan muligvis afspilles uden problemer, hvis du udfører en fejlfinding af forbindelsen til internettet eller enheden. Start med at tjekke din internethastighed, og følg derefter vejledningen til din enhed.

Find og løs problemer med forbindelsen til internettet eller din enhed

Følg vejledningen nedenfor for at udføre en fejlfinding af forbindelsen til internettet eller enheden.

Internethastighed

Kvaliteten af dit hjemme- eller mobilnetværk kan have indflydelse på, hvor jævnt YouTube-videoer afspilles, og om videoerne afspilles i HD.
  • Tjek YouTube-videoens opløsning og den anbefalede internethastighed til afspilningen. I nedenstående tabel kan du se de omtrentlige hastigheder, der anbefales til afspilning af de enkelte videoopløsninger.

Videoopløsning

Anbefalet vedvarende hastighed
4K 20 Mbit/sek.
HD 1080p    5 Mbit/sek.
HD 720p  2,5 Mbit/sek.
SD 480p 1,1 Mbit/sek.
SD 360p 0,7 Mbit/sek.

Bemærk! Den faktiske hastighed, som din enhed modtager, kan afvige fra det tal, du får vist, når du foretager en "måling af internethastigheden". Forskellen kan skyldes mange faktorer, f.eks.:

• Wi-Fi-effektivitet
  • Tidspunkt på dagen
  • Hvordan din internetudbyder opretter forbindelse til YouTube
  • Hvor mange enheder, der har forbindelse til dit netværk: Hvis der er flere enheder, som har forbindelse til dit netværk, bliver forbindelsen delt mellem dem. Hvis flere enheder har forbindelse til det samme netværk, kan det reducere den hastighed, som din enhed modtager.
  • Du kan også undersøge, om din internetudbyder er HD Verified, ved at gå til Rapport over videokvalitet.
  • Hvis du vil se flere oplysninger om, hvordan dine videoer afspilles, kan du se vores Statistik for nørder.
  • Hvis de ovenstående forslag ikke forbedrer din forbindelse, kan du prøve at genstarte din internetforbindelse.

Smart-tv, Chromecast og spillekonsoller

Hvis du bruger et smart-tv, en Chromecast eller en spillekonsol, kan du følge denne vejledning for at løse dine afspilningsproblemer:

• Genstart YouTube-appen.
  • Genstart din enhed: Foretag en hård genstart ved at afbryde strømmen og tilslutte den igen.
  • For spillekonsoller: Afinstaller og geninstaller YouTube-appen.
  • Opdater din enheds firmware/systemsoftware.
  • Tjek, om nogle af dine browserudvidelser, der blokerer annoncer, påvirker videoafspilning.
  • Hvis du har mange faner åbne i din browser, kan du prøve at lukke de fleste faner med undtagelse af den, du bruger til YouTube.
  • Genstart din browser.
  • Genstart din router.
  • Genstart computeren.
  • Opdater din browser til den nyeste version.
  • Brug Chrome.

Find og løs problemer med grøn eller sort skærm i videoafspilleren

Hvis du kan høre lyden i en YouTube-video, men videoafspilleren er grøn eller sort, kan du prøve at:

Hvis det ikke virker, kan du prøve nogle af disse tips til fejlfinding.

Find og løs problemer med lyden

Hvis du ikke kan høre lyden i en YouTube-video, er lydstyrkeknappen muligvis slået fra . Prøv nogle af de følgende fejlfindingstrin:

• Sørg for, at lyden/lydstyrken er aktiveret for din browser eller enhed.
  • Tjek din enheds lydindstillinger.
  • Genstart din browser eller enhed.

Andre problemtyper

Problemer med YouTubes betalingsprodukter

Hvis ovenstående trin ikke fungerer, og du:

• Har købt en film eller tv-serie på YouTube ELLER
  • Er aktivt, betalende medlem af YouTube Music, YouTube Premium eller YouTube TV

Du kan kontakte os for at få hjælp til køb og medlemskaber.

Aldersbegrænset indhold

Selvom noget indhold ikke overtræder vores politikker, er det muligvis ikke passende for seere under 18. Aldersbegrænsede videoer er muligvis ikke synlige for brugere, der:

• Er under 18 år gamle
  • Er logget ud
  • Ser YouTube-videoer, der er indlejret på tredjepartswebsites

Få flere oplysninger om at se videoer med aldersbegrænsning.

Begrænset tilstand

Begrænset tilstand er en valgfri indstilling, som blokerer indhold, der kan være uegnet for børn, og som du eller andre, der bruger din enhed, ikke vil se. Når Begrænset tilstand er slået til, er kommentarer muligvis ikke synlige. Du kan slå Begrænset tilstand til eller fra.

Bemærk! Begrænset tilstand fungerer på browser- eller enhedsniveau. Det betyder, at den skal slås til eller fra for hver af de browsere eller enheder, du bruger.

Problemer med at downloade videoer

Hvis du ikke har YouTube Premium, eller hvis download af videoer ikke er tilgængeligt for dig, kan du ikke downloade videoer. Hvis du kan downloade videoer, men oplever problemer, kan du prøve nogle af disse tips til fejlfinding ved download.

Problemer med kontofejl

Hvis du oplever problemer med din konto, kan disse artikler muligvis hjælpe dig:

Hvis ovenstående trin ikke fungerer, og du stadig har problemer, kan du give os besked ved at indsende feedback.