Kanavan sisällön järjesteleminen osioihin

Kanavan osiot ovat kätevä tapa järjestää kanavan sisältöä ja esitellä katsojille suositeltavia videoita. Osioiden avulla voit ryhmitellä videoitasi tietyllä tavalla siten, että katsojien on helpompi päättää, mitä videoita he haluavat katsoa. Yhteen kanavaan voi lisätä enintään 10 osiota.

Kanavan osioiden hallinta

Osion luominen

Ennen kuin aloitat: Ota kanavan muokkaus käyttöön, jotta voit luoda osioita.

1. Mene kanavalle, jota haluat muokata.
  2. Klikkaa Muokkaa kanavaa.
  3. Valitse alareunasta Lisää osio.
  4. Valitse Sisältö-kohdan avattavasta valikosta osion sisältötyyppi.
    • Videot: Esittele esimerkiksi suosittuja tai uusia videoita tai paljon tykkäyksiä saanutta sisältöä.
    • Soittolistat: Lisää oma osio soittolistoille.
  5. Valitse Asettelu-kohdan avattavasta valikosta asetteluksi vaakarivi tai pystysuuntainen luettelo.
  6. Klikkaa Valmis.

Osion muokkaaminen

1. Mene kanavalle, jota haluat muokata.
  2. Klikkaa Muokkaa kanavaa.
  3. Vie hiiren osoitin muokattavan osion päälle ja klikkaa Muokkaa .
  4. Muuta osion sisältöä ja asettelua muokkausnäytössä.

Kanavan osioiden järjestäminen uudelleen

1. Mene kanavalle, jota haluat muokata.
  2. Klikkaa Muokkaa kanavaa.
  3. Vie hiiren osoitin muokattavan osion päälle.
  4. Siirrä osiota listassa ylös- tai alaspäin klikkaamalla osion oikean yläkulman nuolia.

Osiotyypit

Osioita voi luoda yhteisten teemojen pohjalta videoista, yhdestä soittolistasta (omasta tai jonkun muun luomasta), soittolistaryhmästä tai kanavaryhmästä.

Video-osiot
  • Suositut lataukset
  • Viimeaikaiset lataukset
  • Tykätyt videot

Jos käytät kanavallasi Live-tapahtumatoimintoa, voit suositella osiossa meneillään olevia, tulevia tai jo esitettyjä live-tapahtumia.

Soittolistaosiot
  • Soittolistat (voit esitellä osiossa kaikkia kanavan luomia soittolistoja)
  • Yksi soittolista
  • Useita soittolistoja
  • Tykätyt soittolistat

Yksittäisen soittolistan tai useiden soittolistojen osiot voivat sisältää kanavan omia soittolistoja tai muiden kanavien luomia soittolistoja. Lisää soittolistan URL-osoite, kun luot tai muokkaat osiota, jossa esitellään toisen kanavan luomaa soittolistaa. Saat soittolistan URL-osoitteen kopioimalla ja liittämällä sen selaimestasi, kun katselet soittolistaa tai sen laskeutumissivua.

Yhdestä soittolistasta luoduissa osioissa näkyy Toista kaikki ‑painike, jota klikkaamalla käyttäjät voivat katsoa soittolistan kaikki videot.

Yhdestä soittolistasta luoduissa osioissa näkyy soittolistan otsikko ja kuvaus.

Muita osiotyyppejä
  • Viimeaikainen toiminta
  • Viimeisimmät viestit
  • Kanavat (muut kanavat, joita haluat mainostaa kanavallasi)

Jos Maksulliset tilaukset ‑ominaisuus on käytössä kanavallasi ja kanavasi on liitetty samaan pakettiin toisen maksullisen kanavan kanssa, voit suositella osiossa tilaukseen sisältyviä kanavia sekä ilmaisia kanavia, jotka näytetään ilman mainoksia.