Kanavan esittelyvideon luominen

Voit määrittää kanavasi asetuksissa, että uusille kävijöille näytetään aina ensiksi kanavasi esittelyvideo. Kanavan esittelyvideo on kuin elokuvan traileri. Sen avulla voit esitellä kanavasi tarjontaa houkuttelevasti uusille tilaajille.

Esittelyvideossa ei yleensä näytetä mainoksia, kun sitä toistetaan esittelyvideopaikalla (paitsi jos videossa on kolmannen osapuolen sisältöä, josta on tehty vaatimus). Näin kävijät voivat keskittyä tutustumaan kanavaasi ja sen tilaamiseen. Jos kävijä on jo kanavasi tilaaja, hänelle näytetään esittelyvideon sijaan video osiosta Mitä katsoa seuraavaksi.

Kanavan esittelyvideon määrittäminen

1. Lataa esittelyvideo YouTubeen.
  2. Mene kanavalle, jota haluat muokata.
  3. Valitse Muokkaa kanavaa.
  4. Avaa Koti-välilehti.
  5. Klikkaa Uudet vierailijat ‑välilehteä.
  6. Klikkaa Muokkaa .
  7. Valitse Vaihda esittelyvideota tai Poista esittelyvideo.

Vinkkejä kanavan esittelyvideon luomiseen

• Oleta aina, että katsoja ei ole koskaan kuullut sinusta.
  • Älä jaarittele.
  • Koukuta katsojat ensimmäisten sekuntien aikana.
  • Anna videon puhua puolestaan.
Lue lisää katsojia houkuttelevan kanavan esittelyvideon luomisesta.