Lav en kanaltrailer til nye seere

Du kan have en videotrailer-serie til alle besøgende, som ikke abonnerer på din kanal. Din kanaltrailer er som en filmtrailer. Brug den til at give en forsmag på det, din kanal kan tilbyde, så seerne får lyst til at abonnere på den.

Som standard vises annoncer ikke, når traileren afspilles på kanalsidens trailersted (medmindre den video, du har valgt, rummer indhold, der er gjort krav på fra tredjepart). Det bidrager til at holde seerne fokuseret på at få mere at vide og abonnere på din kanal. Hvis seeren allerede abonnerer på din kanal, vil de i stedet se en video under "Anbefalede videoer".

Lav en kanaltrailer

1. Upload den video, der skal være din kanaltrailer.
  2. Gå til den kanal, du vil administrere.
  3. Vælg Tilpas kanal.
  4. Gå til fanen "Startside".
  5. Klik på fanen "Til nye besøgende".
  6. Klik på Rediger .
  7. Vælg Skift trailer eller Fjern trailer.

Hurtige tips til oprettelse af kanaltrailere

• Gå ud fra, at dine seere aldrig har hørt om dig.
  • Gør det kort.
  • Få dine seeres opmærksomhed i løbet af de første få sekunder.
  • Det er ikke nok at fortælle det – du skal også vise det.
Find ud af, hvordan du producerer en fængslende kanaltrailer, der gør seerne interesserede.