Tilpas layout på YouTube-kanal

Du kan tilpasse din YouTube-kanals layout, så seerne kan se din kanaltrailer, din udvalgte video, dine fremhævede sektioner samt sektionen "Til dig" og "Mest populære klip fra fællesskabet", når de kommer til fanen Start på din kanal.

Opret en kanaltrailer til folk, som ikke abonnerer

Din kanaltrailer er en forsmag på din kanal, så seerne kan lære mere om dig og abonnere på din kanal. Der vises som standard ikke annoncer i din kanaltrailer, medmindre en tredjepart har gjort krav på indhold i din video. Hvis seeren allerede abonnerer på din kanal, vil vedkommende se din udvalgte video.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og såLayout i menuen til venstre.
  3. Klik på TILFØJ under Videospotlight, og vælg en video til din kanaltrailer.
  4. Klik på Udgiv.

Udvalgt video til tilbagevendende abonnenter

Du kan fremhæve din video eller en hvilken som helst anden video på YouTube, som dine tilbagevendende abonnenter kan se, når de går til fanen Start på din kanal.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og såLayout i menuen til venstre.
  3. Klik på TILFØJ under videospotlight, og udvælg den video, du vil fremhæve.
  4. Klik på Udgiv.

Fremhævede sektioner

Du kan tilpasse layoutet for fanen Start på din kanal med op til 12 tilpassede sektioner. Dit layout viser som standard 4 sektioner, der er udfyldt på forhånd: Shorts-videoer, Uploads, Oprettede playlister og Abonnementer, du har offentliggjort.

Opret en sektion

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og såLayout i menuen til venstre.
  3. Klik på TILFØJ SEKTION nederst.
  4. Rul for at vælge dit indhold.
    1. Videoer: Vælg at fremhæve dine videoer, Shorts-videoer og livestreams.
    2. Playlister: Vælg at fremhæve en enkelt playliste, flere playlister eller playlister, du har oprettet.
    3. Medlemskaber: Kanaler, der har aktiveret medlemskaber, kan vælge at fremhæve videoer, der kun er for medlemmer, og meget mere.
    4. Kanaler: Vælg at fremhæve abonnementer og udvalgte kanaler.
  5. Klik på Udgiv.

Rediger en sektion

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og såLayout i menuen til venstre.
  3. Hold markøren over den sektion, som du vil redigere, og klik på Valgmuligheder '' og så Rediger sektionens indhold .
  4. I redigeringsskærmbilledet kan du foretage ændringer af sektionens indhold.
  5. Klik på Udgiv.

Omorganiser sektioner på din kanal

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og såLayout i menuen til venstre.
  3. Klik på den lodrette bjælke på den sektion, du vil flytte, og træk og slip derefter for at flytte rundt på den.
  4. Klik på Udgiv.

Sektionen "Til dig"

Sektionen "Til dig" giver dine seere en skræddersyet oplevelse, når de besøger fanen Start på din kanal. Denne sektion viser en blanding af personligt tilpasset indhold baseret på, hvad den enkelte seer har set. Du kan vælge, hvilke typer indhold der skal vises, og vælge kun at vise indhold, der er uploadet inden for de seneste 12 måneder.
Bemærk! Sektionen "Til dig" er muligvis ikke tilgængelig på alle Start-kanalfaner.

Rediger sektionen "Til dig"

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og så Layout i menuen til venstre.
  3. Rul ned til "Anbefalinger til dine seere", og klik på Flere indstillinger
  4. Vælg de indholdstyper, du vil vise, og om du kun vil vise indhold, der er uploadet inden for de seneste 12 måneder.
  5. Klik på Udfør
  6. Klik på Udgiv

Slå sektionen "Til dig" til eller fra

1. Log ind på YouTube Studio
    • Eller åbn YouTube Studio-appen .
  2. I YouTube Studio skal du vælge Tilpasning og så Layout i menuen til venstre.
    • I YouTube Studio-appen øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede og så Rediger kanalen Rediger indstilling, blyantikon.
  3. Slå sektionen "Til dig" til eller fra under "Anbefalinger til dine seere".
  4. Klik på Udgiv.

Sektionen "Mest populære klip fra fællesskabet"

Du kan vise de mest populære klip fra dine videoer på fanen Start på din kanal. Disse klip kan være lavet af dig eller dine seere. Hvis du føjer klip til fanen Start, er de offentligt synlige, og de bliver organiseret i rækkefølge efter popularitet, og hvor lang tid siden det er, siden de blev uploadet. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer sektionen "Mest populære klip fra fællesskabet"