Se YouTube-innhold på Xbox 360

Med YouTube-appen på Xbox 360 kan du enkelt finne favorittvideoene dine og kanalene du abonnerer på, på YouTube.

Du kan også styre YouTube på Xbox 360 med telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

Last ned YouTube-appen

Last ned YouTube-appen for å komme i gang.
Logg på eller av YouTube

Når du åpner YouTube-appen for første gang, må du logge på med Xbox Live-kontoen din. Trykk på A for å logge på. Når du er logget på Xbox Live-kontoen din, kan du logge på YouTube-appen på følgende måte:

På Xbox 360:

1. Åpne YouTube-appen.
  2. Åpne oversikten på venstre side, og velg Logg på.

På datamaskin, nettbrett eller telefon:

1. Gå til www.youtube.com/activate.
  2. Hvis du blir bedt om det, velger du kontoen du vil logge på.
  3. Skriv inn aktiveringskoden som vises på Xbox 360, og klikk på Fortsett.
  4. På neste skjermbilde velger du Godta.

Finn ut hvordan du fjerner tilknytningen mellom kontoen din og Xbox 360.

Se og søk etter videoer

Søk etter videoer

Trykk på Y på YouTube-hovedmenyen for å søke etter videoer. Når du søker, trykker du på Y for å legge til et mellomrom og X for å slette et tegn.
  • Søkeforslag: Når du begynner å skrive, dukker det opp søkeforslag under søkefeltet. Trykk på styrepilen for oppover eller bruk venstre styrespak til det ønskede søkeforslaget er uthevet. Trykk deretter på A for å søke.
  • Bla gjennom videoer: Mens du søker, dukker det opp relevante videoer nederst på skjermen. Trykk på venstre eller høyre styrepil eller bruk venstre styrespak til å bla gjennom videoresultatene.
  • Endre søket: Hvis du vil endre søketermene dine, trykker du på styrepilen for oppover eller bruker venstre styrespak for å gå tilbake til søkefeltet.

Videokontroller

Mens en video spilles av, kan du trykke på A for å se avspillingskontrollene, som gir deg følgende muligheter:
  • Spol bakover : Spol ti sekunder bakover.
  • Pause / spill av : Sett videoen på pause, eller gjenoppta avspillingen.
  • Spol fremover : Spol ti sekunder fremover.
  • Teksting : Hvis videoen har teksting, kan du trykke på A for å slå den på. Hvis CC-ikonet er nedtonet, er ikke teksting tilgjengelig.
  • Hopp bakover: Hopp tilbake til forrige video i spillelisten.
  • Hopp fremover: Hopp til neste video i spillelisten.
  • Du finner flere funksjoner ved å velge Flere handlinger:
    • Abonner på den aktuelle kanalen.
    • Klikk på Liker eller Liker ikke for videoen.
    • Rapportér videoen som upassende.
    • Søk etter videoer.
Xbox-feilmelding

Hvis du ser feilmeldingen «YouTube er ikke tilgjengelig akkurat nå», kan det hende at internetttilkoblingen din er treg.

Løs problemet ved å følge retningslinjene våre for feilsøking.