Kyk YouTube op die Xbox 360

Kry jou gunsteling YouTube-video's en -intekeninge maklik met die YouTube-app op Xbox 360.

Jy kan ook YouTube op Xbox 360 beheer met jou foon, tablet of rekenaar.

Laai die YouTube-app af

Laai die YouTube-app af om aan die gang te kom.
Meld aan of af van YouTube

Wanneer die YouTube-toepassing die eerste keer oopmaak, sal jy met jou Xbox Live-rekening moet aanmeld. Druk A om aan te meld. Sodra jy by jou Xbox Live-rekening aangemeld het, kan jy by die YouTube-app aanmeld. Doen dit so:

Op jou Xbox 360:

1. Maak die YouTube-app oop.
  2. Maak die Gids aan die linkerkant oop en kies Meld aan.

Op 'n rekenaar, tablet of foon:

1. Gaan na www.youtube.com/activate.
  2. Indien jy gevra word, kies by watter rekening jy wil aanmeld.
  3. Voer die aktiveringkode in wat op die Xbox 360 gewys word en klik Gaan Voort.
  4. Kies Aanvaar op die volgende skerm.

Vind uit hoe om jou rekening van jou Xbox 360 te ontkoppel.

Kyk en soek na video's

Soek na video's

Druk Y op YouTube se hoofkieslys om na video's te soek. Wanneer jy soek, druk Y om 'n spasie by te voeg en X om 'n karakter uit te vee.
  • Soekvoorstelle: Soos jy jou soektog invoer, sal jy voorstelle onder die soekkasie sien. Vanaf die sleutelbord kan jy op die D-paneel of linkerstok druk totdat die gewenste soektog gemerk is. Druk dan A om te soek.
  • Blaai deur video's: Relevante video's sal aan die onderkant van die skerm wys soos jy soek. Druk links of regs op die D-paneel of linkerstok om deur die videoresultate te blaai.
  • Wysig jou soektog: Druk op op die D-paneel/linkerstok om terug te keer na die soekkassie om jou soekterme te wysig.

Videokontroles

Terwyl 'n video speel, druk A om jou spelerkontroles te wys, wat jou toelaat om die volgende te doen:
  • Terugspoel  - Spoel 10 sekondes terug.
  • Onderbreek / Speel  - Onderbreek die video of hervat terugspeel.
  • Spoel vinnig vorentoe  - Spoel 10 sekondes vorentoe.
  • Onderskrifte  - As die video onderskrifte aangeskakel het, druk A om hierdie kenmerk aan te skakel. As die onderskrifte-ikoon grys is, is onderskrifte nie beskikbaar nie.
  • Slaan terug: Slaan terug na die vorige video in die snitlys.
  • Slaan vorentoe: Slaan oor na die volgende video in die snitlys.
  • Ekstra kenmerke kan gekry word deur Meer handelinge te kies:
    • Teken in op die kanaal.
    • Duim op / Duim af die video
    • Gee die video aan as onvanpas.
    • Soek na video's.
Xbox-foutboodskap

As jy die foutboodskap “YouTube is nie tans beskikbaar nie” sien, kan dit wees omdat jou internetverbinding stadig is.

Volg ons foutsporingriglyne om die probleem te help oplos.