Titta på YouTube på PlayStation 3

Nu kan du titta på YouTube-videor på Playstation 3. I YouTube-appen kan du se de kanaler du prenumererar på och söka efter innehåll.

Du kan också styra YouTube på PlayStation 3 med telefonen, surfplattan eller datorn

Logga in
När du öppnar YouTube-appen första gången kan du logga in med ditt Google-konto. När du är inloggad får du tillgång till fler YouTube-funktioner som spellistor och prenumerationer. Så här loggar du in:
På Playstation 3:
  1. Öppna INLOGGNING OCH INSTÄLLNINGAR.
  2. Välj LOGGA IN med hjälp av X-knappen. Nu bör du få en aktiveringskod.

På datorn

1. Öppna www.youtube.com/tv/activate och ange aktiveringskoden som visas på PlayStation 3.
  2. Klicka på Tillåt åtkomst så slutförs inloggningen.
Spela upp videor
När du har valt en video som du vill spela upp visas ett fält med knappar som gör det möjligt att göra följande:
  • Start – återgå till startskärmen.
  • Sök – hitta en ny video att titta på.
  • Pausa/återuppta – pausa eller återuppta uppspelningen av videon.
  • Spola framåt: Markera videons förloppsindikator och tryck till höger på kontrollen för att spola framåt.
  • Spola bakåt: Markera videons förloppsindikator och tryck till vänster på kontrollen för att spola bakåt.
  • Textning – om videon är textad kan du välja  för att aktivera och inaktivera textning och justera visningsinställningarna för textning.
  • Flagga – flagga videon som olämplig.