Se YouTube-innhold på PlayStation

Nå kan du se YouTube-videoer på PlayStation. I YouTube-appen kan du se kanalene du abonnerer på, og søke etter innhold. Finn ut hvordan du bruker telefonen, nettbrettet eller datamaskinen som fjernkontroll.

Last ned YouTube-appen

Last ned YouTube-appen for å komme i gang.

Knytt sammen Google-kontoen og PlayStation-kontoen din

Du kan knytte Google-kontoen til PlayStation-kontoen din for å sende og dele gameplay fra konsollen til YouTube.

Finn ut hvordan du logger på kontoen din på PlayStation. Hvis du ikke har tilgang til enheten lenger, kan du også bytte konto eller logge av.

Merk: Du logger ikke på YouTube når du knytter Google-kontoen til PlayStation-kontoen din. Du må fortsatt logge på YouTube-appen.
Videokontroller
Når du har valgt videoen du vil se, vises en linje med avspillingskontroller. Da kan du gjøre følgende:
  • Sett på pause / gjenoppta : Med fremdriftslinjen i fokus trykker du på X på fjernkontrollen for å sette videoen på pause eller gjenoppta avspillingen.
  • Spol fremover : Når du har valgt fremdriftslinjen, trykker du mot høyre på kontrolleren for å spole fremover i videoen.
  • Spol bakover : Når du har valgt fremdriftslinjen, trykker du mot venstre på kontrolleren for å spole tilbake i videoen.
  • Teksting : Hvis videoen er tekstet, velger du for å slå tekstingen av og på eller for å endre hvordan den vises.
  • Rapportér : Rapporter upassende innhold i videoen.

Når du spiller av en video, kan du se flere alternativer ved å velge Flere handlinger. Der kan du gjøre følgende:

• Abonner på kanalen.
  • Gi en vurdering av videoen.
  • Rapportér videoen for brudd på retningslinjene for brukere.
Merk: Videoer kan spilles av i opptil 4K ved 60 bilder per sekund.

Søk etter videoer

Du kan bruke talesøk til å søke etter videoer i YouTube-appen. Sånn gjør du det:

1. Koble en mikrofon til DualShock®-kontrolleren (eller koble til PlayStation® Camera med innebygd mikrofon).
  2. Åpne YouTube-appen, og gå til søkesiden.
  3. Velg mikrofonen til venstre for skjermtastaturet (eller bruk snarveien ved å trykke på L2 på kontrolleren).
  4. Si hva du leter etter, i mikrofonen.
  5. Resultatene vises.

Se 360-videoer

Du kan se 360-graders videoer på PlayStation 4 eller 5. Når du ser på 360-graders videoer, kan du bruke venstre og høyre styrespak på den tilkoblede kontrolleren til å panorere rundt i videoen.

Koble sammen en annen enhet med PlayStation

Du kan bruke telefonen din, nettbrettet ditt eller datamaskinen din som fjernkontroll. Finn ut hvordan du tilknytter Playstation via YouTube-nettstedet eller -mobilappen.

Last opp en video

Du kan laste opp gamingvideoer direkte til YouTube med Del-knappen på PlayStation. Slik gjør du det:

1. Trykk på Del-knappen på PS4-kontrolleren, og velg Last opp et videoklipp.
  2. Velg klippet du vil laste opp, og velg deretter YouTube.
  3. Juster start- eller sluttpunktet, og legg til en tittel, beskrivelse og etiketter.
  4. Bekreft personverninnstillingene, og sørg for at du laster opp til riktig kanal.
  5. Velg Del.

Opplastingen av klippet starter. Du kan følge fremdriften til opplastingene på varselsiden på PS4 eller PS5.