Mirar YouTube a la PlayStation 3

Ara pots veure vídeos de YouTube a la PlayStation 3. A l'aplicació YouTube, pots veure els canals a què t'has subscrit i cercar contingut.

També pots controlar YouTube a la PlayStation 3 amb el telèfon, la tauleta o l'ordinador

Iniciar la sessió
En obrir l'aplicació YouTube per primera vegada, pots iniciar-hi la sessió amb el teu Compte de Google. Quan hagis iniciat la sessió, podràs accedir a més funcions de YouTube, com ara les llistes de reproducció i les subscripcions. Per iniciar la sessió, segueix aquests passos:
A la PlayStation 3:
  1. Ves a SIGN IN & SETTINGS (INICI DE SESSIÓ I CONFIGURACIÓ.
  2. Selecciona SIGN IN (INICIA LA SESSIÓ) amb el botó X. Hauries de rebre un codi d'activació.

En un ordinador:

1. Ves a www.youtube.com/activate i introdueix el codi d'activació que es mostra a la PlayStation 3.
  2. Fes clic a Permet l'accés per completar el procés d'inici de sessió.
Reproduir vídeos
Un cop hagis seleccionat un vídeo per reproduir-lo, es mostrarà una barra amb els controls del reproductor que et permetrà fer el següent:
  • Inici : tornar a la pantalla d'inici.
  • Cerca : cercar vídeos nous.
  • Posa en pausa o reprèn : posar en pausa o reprendre el vídeo.
  • Avança ràpidament: prem la dreta del comandament amb la barra de progrés seleccionada per anar cap endavant en el vídeo.
  • Rebobina: prem l'esquerra del comandament amb la barra de progrés seleccionada per anar cap enrere en el vídeo.
  • Subtítols : si el vídeo té subtítols, selecciona  per activar i desactivar els subtítols i canviar-ne la configuració de la visualització.
  • Marca : informa sobre el contingut inadequat del vídeo.