Kyk YouTube op PlayStation

Jy kan nou YouTube-video's op PlayStation kyk. Jy kan in die YouTube-app jou ingetekende kanale kyk en inhoud in die YouTube-app soek. Vind uit hoe om jou foon, tablet of rekenaar as 'n afstandbeheer te gebruik.

Laai die YouTube-app af

Laai die YouTube-app af om aan die gang te kom.

Koppel jou Google-rekening aan jou PlayStation-rekening

Jy kan jou Google- en PlayStation-rekeninge koppel om speluitleg vanaf jou konsole na YouTube uit te saai en te deel.

Vind uit hoe om by jou rekening op jou PlayStation aan te meld. As jy nie meer toegang tot hierdie toestel het nie, kan jy ook rekeninge verwissel of afmeld.

Let wel: Jy sal nie by YouTube aanmeld as jy jou Google-rekening aan jou PlayStation-rekening koppel nie. Jy sal steeds by die YouTube-app moet aanmeld.
Videokontroles
Sodra jy 'n video gekies het om te speel, sal 'n spelerkontrolebalk oopmaak wat jou toelaat om die volgende handelinge uit te voer:
  • Onderbreek/hervat : Druk X op jou afstandbeheer met die videovorderingsbalk in fokus om die video te onderbreek of hervat.
  • Spoel vinnig vorentoe : Druk regs op die beheerder met die videovorderingsbalk gekies om vorentoe deur die video te spoel.
  • Terugspoel : Druk links op die beheerder met die videovorderingsbalk gekies om terug deur die video te spoel.
  • Onderskrifte : As die video onderskrifte het, kies om die video se onderskrifte aan en af te skakel en die onderskrifvertooninstellings te verander.
  • Vlag : Gee die video aan vir onvanpaste inhoud.

Wanneer jy 'n video speel, kan jy meer opsies vind deur Meer handelinge te kies. Daar sal jy die volgende vind:

• Teken in op die kanaal.
  • Die video te gradeer.
  • Die video aan te gee vir die oortreding van gemeenskapsriglyne.
Let wel: Video’s kan tot 4K gespeel word teen 60 rame per sekonde.

Soek na video's

Jy kan met stemsoektog na video's in die YouTube-app soek. Doen dit so:

1. Koppel 'n mikrofoon aan jou DualShock®-beheerder (of koppel 'n PlayStation®-kamera met ingeboude mikrofoon).
  2. Maak die YouTube-app oop en gaan na die soekbladsy.
  3. Kies die mikrofoon aan die linkerkant van die skermsleutelbord (of vir 'n kortpad, druk L2 L2 vir kortpad na mikrofoon op jou beheerder).
  4. Praat in die mikrofoon en sê waarna jy soek.
  5. Jou resultate sal opspring.

Kyk 360-video's

Jy kan 360 grade-video's op jou PlayStation 4 of 5 kyk. Wanneer 360-video's gekyk word, kan beide die linker- en regterspeelstok op die aangehegte beheerder gebruik word om deur die video te beeldrol.

Bind 'n tweede toestel saam aan jou PlayStation

Jy kan jou foon, tablet of rekenaar as 'n afstandbeheerder gebruik. Vind uit hoe om aan jou PlayStation te koppel deur die YouTube-webwerf of mobiele app

Laai 'n video op

Jy kan speluitlegvideo's direk op YouTube oplaai deur die Deel-knoppie op jou PlayStation te gebruik. Doen dit so:

1. Druk die Deel-knoppie op jou PS4-beheerder en kies Laai Videosnit Op.
  2. Kies die snit wat jy wil oplaai en kies YouTube.
  3. Knip die begin- of eindpunt, voeg 'n titel, beskrywing en merkers by.
  4. Bevestig die privaatheidinstellings en dat jy op die regte kanaal oplaai.
  5. Kies Deel .

Jou snit sal nou begin oplaai. Jy kan die vordering van jou oplaaie volg deur na jou PS4- of PS5-kennisgewingsbladsy te gaan.