Brug programmet til indholdsverificering

Bemærk! Hvis du endnu ikke har en konto til programmet til indholdsverificering, kan du tjekke, om du er kvalificeret, ved at udfylde denne formular.

Programmet til indholdsverificering findes i YouTube Studio CMS. Sørg for, at du er logget ind på din CMS-konto for at få adgang.

Værktøjet giver dig mulighed for at bruge vores webformular for virksomheder, som minder om vores webformular til anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret, men indeholder en funktion til at søge i offentlige YouTube-videoer efter indhold, som du ejer rettighederne til. Hvis du finder videoer, der matcher dit indhold, kan du indsende anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret direkte via webformularen for virksomheder.

Find videoer, der matcher dit indhold

Sådan søger du efter videoer, der matcher dit indhold, ved hjælp af programmet til indholdsverificering:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. I venstre menu skal du vælge Gør krav manuelt .
  3. I filterbjælken kan du angive søgeord, video-id'er eller vælge et filter og så ANVEND.
    • Brug minussymbolet "-" til at udelukke søgeord fra din søgning.
    • Du kan også søge efter @brugernavn eller kanal-id for at finde videoer fra en specifik uploader.
    • Du kan vælge mellem disse filtre:
      • Tilladelsesliste (hvorvidt videoen er på din tilladelsesliste eller ej)
      • Kanal-id
      • Kravstatus (hvorvidt du eller andre har gjort krav på videoen)
      • Livestream (hvorvidt videoen er en livestream eller ej)
      • Udgivelsesdato
      • Gennemgået (hvorvidt kravet er blevet gennemgået)
      • Videolængde (mindre end 4 minutter, 4-20 minutter eller over 20 minutter)
  4. (Valgfrit) På listen over søgeresultater kan du klikke på Sortér efter for at sortere resultaterne på baggrund af Relevans, Udgivelsesdato eller Visninger i alt.
Tip! Hvis du vil se flere resultater på en enkelt side, skal du klikke på tallet ud for Rækker pr. side for at ændre det fra 30 (standard) til 10, 50 eller 100.
Send anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret

Før du indsender en anmodning om fjernelse, skal du sørge for, at du forstår, hvilke personlige oplysninger der indgår i en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret.

Send en anmodning om fjernelse

Sådan indsender du en anmodning om fjernelse af én video:

1. På siden Gør krav manuelt skal du klikke på en videos række for at udvide den.
  2. Klik på fanen Fjernelse øverst i rækken.
  3. Klik på VÆLG AKTIV.
  4. På fanerne øverst kan du bruge Vælg aktiv til at vælge et eksisterende aktiv eller Opret aktiv til at oprette et nyt. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter aktiver.
  5. Klik på VÆLG, hvis du vælger et eksisterende aktiv. Klik på OPRET, hvis du opretter et nyt aktiv.
  6. I feltet Underskrift skal du angive dit fornavn og efternavn (ikke et virksomhedsnavn).
  7. Læs erklæringen under Accept, og klik derefter på afkrydsningsfeltet for at acceptere erklæringen.
  8. Klik på FJERNELSE.

Send flere anmodninger om fjernelse

Du kan muligvis indsende flere anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret på én gang. Sådan anmoder du om fjernelse af mere end én video, der er knyttet til et enkelt aktiv:

1. På siden Gør krav manuelt skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de videoer, du vil indsende en anmodning om fjernelse for.
    • Du kan maks. vælge 100 videoer ad gangen. Det gør du ved at sørge for, at Rækker pr. side nederst på siden er indstillet til 100, og derefter klikke på afkrydsningsfeltet over søgeresultaterne.
  2. Klik på FJERNELSE øverst på siden.
  3. Klik på VÆLG AKTIV.
  4. På fanerne øverst kan du bruge Vælg aktiv til at vælge et eksisterende aktiv eller Opret aktiv til at oprette et nyt. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter aktiver.
  5. Klik på VÆLG, hvis du vælger et eksisterende aktiv. Klik på OPRET, hvis du opretter et nyt aktiv.
  6. I feltet Underskrift skal du angive dit fornavn og efternavn (ikke et virksomhedsnavn).
  7. Læs erklæringen under Accept, og klik derefter på afkrydsningsfeltet for at acceptere erklæringen.
  8. Klik på SEND.
Træk anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret tilbage, eller annuller dem

Hvis en anmodning om fjernelse er blevet løst og har medført, at indholdet er blevet fjernet, kan du trække den tilbage. Hvis en anmodning om fjernelse endnu ikke er løst (f.eks. udsatte fjernelser og fjernelser under gennemgang), kan den annulleres.

Sådan tilbagetrækker eller annullerer du en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret, der er indsendt ved hjælp af programmet til indholdsverificering:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Videoer, der er gjort krav på .
  3. Find videoen fra din oprindelige anmodning om fjernelse.
    • Du kan finde videoen hurtigere ved at klikke på filterbjælken og så Kravstatus og så Fjernelse, Udsat fjernelse eller Fjernelse under gennemgang.
  4. Klik på videoens titel.
  5. I sektionen Krav på video ud for Fjernelse, Udsat fjernelse eller Fjernelse under gennemgang skal du klikke på INFO.
  6. For fjernelser, der endnu ikke er løst (udsatte fjernelser og fjernelser under gennemgang), skal du klikke på ANNULLER 1 FJERNELSE. For fjernelser, der er løst, skal du klikke på TRÆK 1 FJERNELSE TILBAGE.