Utilitzar l'eina de verificació del contingut

Nota: si encara no tens cap compte del Programa de verificació del contingut (PVC), emplena aquest formulari per comprovar si compleixes els requisits.

Trobaràs l'eina de verificació del contingut al Gestor de continguts de YouTube Studio. Per accedir-hi, assegura't que hagis iniciat la sessió al teu compte del Gestor de continguts.

L'eina et permet fer servir el nostre formulari web per a empreses, que és similar al nostre formulari web per a sol·licituds de supressió per infracció dels drets d'autor, però inclou una funció per cercar vídeos públics de YouTube sobre els quals tens els drets. Si trobes vídeos que coincideixen amb el teu contingut, pots enviar sol·licituds de supressió per infracció dels drets d'autor directament des del formulari web per a empreses.

Cercar vídeos que coincideixin amb el teu contingut

Per cercar vídeos que coincideixin amb el teu contingut mitjançant l'eina de verificació del contingut:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Reclamació manual .
  3. A la barra de filtres , introdueix paraules clau o identificadors de vídeos, o bé selecciona un filtre i després APLICA.
    • Utilitza el signe menys (-) per excloure paraules clau de la cerca.
    • També pots fer cerques per nom d'usuari o identificador del canal per trobar vídeos que hagi penjat un usuari concret.
    • Pots triar entre aquests filtres:
      • Llista d'accés permès (si el vídeo es troba a la teva llista d'accés permès).
      • Identificador del canal.
      • Estat de la reclamació (si la reclamació és teva o d'un altre usuari).
      • Transmissió en directe (si el vídeo és una transmissió en directe).
      • Data de publicació.
      • Revisió (si la reclamació s'ha revisat).
      • Durada del vídeo (si dura menys de 4 minuts, entre 4 i 20 minuts o més de 20 minuts).
  4. (Opcional) A la llista de resultats de la cerca, pots fer clic a Ordena per per ordenar els resultats per Rellevància, Data de publicació o Visualitzacions totals.
Consell: per veure més resultats en una sola pàgina, fes clic al número que hi ha al costat de Files per pàgina per canviar de 30 (predeterminat) a 10, 50 o 100.
Enviar sol·licituds de supressió per infracció dels drets d'autor

Abans d'enviar una sol·licitud de supressió per infracció dels drets d'autor, assegura't d'entendre quina informació personal s'inclou a la sol·licitud.

Enviar una sol·licitud de supressió

Per enviar una sol·licitud de supressió d'un vídeo:

1. A la pàgina Reclamació manual , fes clic a la fila d'un vídeo per desplegar-la.
  2. A la part superior de la fila, fes clic a la pestanya Retira.
  3. Fes clic a SELECCIONA UN RECURS.
  4. A les pestanyes de la part superior, pots triar Selecciona un recurs per escollir un recurs o Crea un recurs per crear-ne un. Obtén informació sobre com pots crear recursos.
  5. Si vols seleccionar un recurs existent, fes clic a SELECCIONA. Si estàs creant un recurs, fes clic a CREA.
  6. Al quadre Signatura, introdueix el teu nom i cognoms (no un nom d'empresa).
  7. A la secció de consentiment, llegeix la declaració i, a continuació, fes clic a la casella de selecció per acceptar-la.
  8. Fes clic a RETIRA.

Enviar diverses sol·licituds de supressió

És possible que puguis enviar sol·licituds de supressió per infracció dels drets d'autor de manera massiva. Per sol·licitar la supressió de més d'un vídeo associat a un únic recurs:

1. A la pàgina Reclamació manual , fes clic a les caselles de selecció que hi ha al costat dels vídeos dels quals vols sol·licitar la supressió.
    • Pots seleccionar un màxim de 100 vídeos alhora. Per fer-ho, a la part inferior de la pàgina, assegura't que el número que hi ha a Files per pàgina sigui 100. A continuació, fes clic a la casella de selecció que hi ha a sobre dels resultats de la cerca.
  2. A la part superior de la pàgina, fes clic a RETIRA.
  3. Fes clic a SELECCIONA UN RECURS.
  4. A les pestanyes de la part superior, pots triar Selecciona un recurs per escollir un recurs o Crea un recurs per crear-ne un. Obtén informació sobre com pots crear recursos.
  5. Si vols seleccionar un recurs existent, fes clic a SELECCIONA. Si estàs creant un recurs, fes clic a CREA.
  6. Al quadre Signatura, introdueix el teu nom i cognoms (no un nom d'empresa).
  7. A la secció de consentiment, llegeix la declaració i, a continuació, fes clic a la casella de selecció per acceptar-la.
  8. Fes clic a ENVIA.
Retractar o cancel·lar sol·licituds de supressió per infracció dels drets d'autor

Si una sol·licitud de supressió s'ha resolt i ha comportat la supressió del contingut, es pot retractar. Si una sol·licitud de supressió encara no s'ha resolt (per exemple, les retirades endarrerides i en procés de revisió), es pot cancel·lar.

Per retractar o cancel·lar una sol·licitud de supressió per infracció dels drets d'autor enviada mitjançant l'eina de verificació del contingut:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos reclamats .
  3. Cerca el vídeo de la teva sol·licitud de supressió original.
    • Per trobar el vídeo més ràpidament, fes clic a la barra de filtres i després Estat de la reclamació i després Retirada, Retirada endarrerida o Retirada en procés de revisió.
  4. Fes clic al títol del vídeo.
  5. A la secció Reclamacions del vídeo, al costat de Retirada, Retirada endarrerida o Retirada en procés de revisió, fes clic a DETALLS.
  6. En el cas de les retirades que encara no s'han resolt (retirades endarrerides i en procés de revisió), fes clic a CANCEL·LA 1 RETIRADA. Si la retirada ja s'ha resolt, fes clic a RETRACTA 1 RETIRADA.