Gebruik die inhoudverifikasienutsding

Let wel: As jy nog nie 'n inhoudverifikasie-program (CVP)-rekening het nie, kan jy kyk of jy kwalifiseer deur hierdie vorm in te vul.

Die inhoudverifikasienutsding kan in YouTube Studio Inhoudbestuurder gevind word. Maak seker dat jy by jou Inhoudbestuurderrekening aangemeld is om toegang daartoe te kry.

Die nutsding stel jou in staat om ons Enterprise-webvorm te gebruik, wat soortgelyk is aan ons webvorm vir kopieregverwyderingversoeke, maar wat ’n kenmerk insluit om publieke YouTube-video’s te deursoek vir inhoud waarop jy die regte besit. As jy video’s kry wat by jou inhoud pas, kan jy kopieregverwyderingversoeke direk vanaf die Enterprise-webvorm indien.

Soek video's wat by jou inhoud pas

Om met die inhoudverifikasienutsding vir video's te soek wat by jou inhoud pas:

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Kies Handmatige opeising uit die linkerkieslys.
  3. Voer in die filterbalk sleutelwoorde of video-ID's in of kies 'n filter en dan PAS TOE.
    • Gebruik die minussimbool “-” om sleutelwoorde uit jou soektog uit te sluit.
    • Jy kan ook volgens @gebruikernaam of kanaal-ID soek om video’s deur ’n spesifieke oplaaier te vind.
    • Jy kan uit hierdie filters kies:
      • Toelaatlys (of die video op jou toelaatlys is of nie)
      • Kanaal-ID
      • Opeisingstatus (of dit deur jou of ander opgeëis is of nie)
      • Regstreekse stroom (of die video ’n regstreekse stroom is of nie)
      • Publiseerdatum
      • Nagegaan (of die eis nagegaan is)
      • Videolengte (<4 minute, 4-20 minute of >20 minute)
  4. (Opsioneel) Jy kan in die soekresultaatlys klik op Rangskik volgens  om die resultate volgens Relevansie, Publiseerdatum of Totale kyke te rangskik.
Wenk: Om meer resultate op 'n enkele bladsy te sien, klik die nommer langs Rye per bladsy om dit van 30 (verstek) na 10, 50 of 100 te verander.
Dien kopieregverwyderingsversoeke in

Voordat jy 'n verwyderingsversoek indien, maak seker jy verstaan watter persoonlike inligting deel word van 'n kopieregverwyderingsversoek.

Voordat jy indien moet jy seker maak jy verstaan watter persoonlike inligting vereis word in ’n kopieregverwyderingsversoek.

Dien ’n verwyderingsversoek in

Om 'n verwyderingsversoek vir een video in te dien:

1. Klik op die Handmatige opeising -bladsy 'n video se ry om dit uit te vou.
  2. Klik die Verwydering-oortjie boaan die ry.
  3. Klik KIES BATE.
  4. Deur die oortjies aan die bokant te gebruik, kan jy Kies bate kies om ’n bestaande bate te kies of Skep bate om ’n nuwe een te maak. Kom meer te wete oor hoe om bates te skep.
  5. As jy 'n bestaande bate kies, klik KIES. As jy 'n nuwe bate skep, klik SKEP.
  6. Voer jou voornaam en van in die Handtekening-kassie in (nie ’n maatskappynaam nie).
  7. Lees onder Erkenning die stelling en klik dan die merkblokkie om die stelling te erken.
  8. Klik VERWYDER.

Dien veelvuldige verwyderingsversoeke in

Jy kan dalk kopieregverwyderingsversoeke in grootmaat indien. Om verwyderings van meer as een video wat met 'n enkele bate geassosieer word, te versoek:

1. Op die Handmatige opeising -bladsy, klik die merkblokkies langs die video’s waarvoor jy ’n verwyderingsversoek wil indien.
    • Jy kan 'n maksimum van 100 video's op een slag kies. Om dit te doen, maak seker dat Rye per bladsy aan die onderkant van die bladsy op 100 gestel is en klik dan die merkblokkie bokant die soekresultate.
  2. Klik op VERWYDER boaan die bladsy.
  3. Klik KIES BATE.
  4. Deur die oortjies aan die bokant te gebruik, kan jy Kies bate kies om ’n bestaande bate te kies of Skep bate om ’n nuwe een te maak. Kom meer te wete oor hoe om bates te skep.
  5. As jy 'n bestaande bate kies, klik KIES. As jy 'n nuwe bate skep, klik SKEP.
  6. Voer jou voornaam en van in die Handtekening-kassie in (nie ’n maatskappynaam nie).
  7. Lees onder Erkenning die stelling en klik dan die merkblokkie om die stelling te erken.
  8. Klik DIEN IN.
Trek kopieregverwyderingsversoeke terug of kanselleer dit

As 'n verwyderingsversoek opgelos is en tot die verwydering van inhoud gelei het, kan dit teruggetrek word. As 'n verwyderingsversoek nog nie opgelos is nie (byvoorbeeld vertraagde verwyderings en verwyderings wat hersien word), kan dit gekanselleer word.

Om 'n kopieregverwyderingsversoek wat met die inhoudverifikasienutsding ingedien is terug te trek of te kanselleer:

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Van die linkerkieslys, kies Opgeëisde video’s .
  3. Soek die video van jou oorspronklike verwyderingsversoek af.
    • Om die video vinniger te vind, klik die filterbalk  en dan Eisstatus en dan Verwyder, Vertraagde verwydering, of Verwydering onder hersiening.
  4. Klik die video se titel.
  5. In die Eise op video-afdeling, langs verwyder, vertraagde verwydering, of verwydering onder hersien, klik BESONDERHEDE.
  6. Vir verwyderings wat nog nie opgelos is nie (vertraagde verwyderings en verwyderings wat hersien word), klik KANSELLEER 1 VERWYDERING. Vir opgelosde verwyderings, klik TREK 1 VERWYDERING TERUG.