Använda YouTube på mobila webbläsare

Du kan använda YouTube för mobilwebben eller datorläget på din telefon.

Logga in

Få ut mesta möjliga av YouTube genom att logga in så att du får tillgång till alla dina favoritvideor, spellistor och mycket annat.

Logga in:

1. Tryck på profilbilden längst upp till höger på skärmen.
  2. Tryck på Logga in .
  3. Logga in med ditt Google-konto.
Om du inte kan logga in på kontot kan du testa att återställa ditt Google-konto. Mer information finns i Googles kontoforum.

Det går inte att redigera och ladda upp på mobilwebbläsare, men du kan ladda ned YouTube-appen och lära dig hur du laddar upp och redigerar där.

Obs! För att du ska kunna använda YouTubes mobila webbplats måste din webbläsare ha stöd för JavaScript.

Lär dig hitta på YouTube

När du har loggat in finner du de viktigaste funktionerna på fyra flikar:

Startsida

När du öppnar YouTube i en mobilapp eller webbläsare öppnas Hem . Här visas videor som rekommenderas för dig. Dina inställningar och aktiviteter på YouTube påverkar videorekommendationerna.

Om du redan har tittat på musikvideor visas även populärt innehåll och YouTube-mix. Du kan se hemflödet när som helst genom att trycka på Hem .

Om du inte har någon betydande tidigare visningshistorik tas YouTube-funktioner som baseras på visningshistoriken för att ge rekommendationer bort, till exempel rekommendationer på YouTubes startsida. Det gäller till exempel om du är ny användare och inte hunnit titta på några videor eller om du väljer att rensa och inaktivera visningshistoriken.

Populärt

På fliken Populärt kan du se vad som är inne på YouTube. Här finns ett brett urval av videor som är populära just nu. Du kan bläddra igenom videorna eller välja en kategori (exempelvis musik eller spel) om du vill se videor med det innehållet.

Prenumerationer

På fliken Prenumerationer visas bara videor från kanaler du prenumererar på. Dessa kanaler visas även högst upp på sidan. Du kan besöka en kanal genom att trycka på dess kanalbild.

Bibliotek

På fliken Bibliotek hittar du visningshistorik, uppladdningar, köp och spellistor.

Inställningar

Tryck på din profilbild  för att komma till Inställningar, få hjälp eller skicka feedback på mobilwebbplatsen.