Bruk YouTube i mobilnettlesere

Du kan besøke YouTube-mobilnettstedet eller det vanlige YouTube-nettstedet på telefonen din.

Logg på

Du får mest mulig ut av YouTube ved å logge på – da får du blant annet rask tilgang til videoene og spillelistene du har merket som favoritter.

Slik logger du på:

1. Trykk på profilbildet øverst til høyre på skjermen.
  2. Trykk på Logg på .
  3. Logg på med Google-kontoen din.
Hvis du ikke får logget på, kan du gjenopprette Google-kontoen din. Hvis du trenger hjelp, kan du gå til forumet for Google-kontoer.

Du kan ikke redigere og laste opp videoer via mobilnettlesere. Du kan imidlertid laste ned YouTube-appen og finne ut hvordan du laster opp og redigerer videoer der.

Merk: Du må ha en nettleser med støtte for JavaScript for å bruke YouTube-mobilnettstedet.

Finn frem på YouTube

Når du har logget på, finner du de viktigste funksjonene på fire faner:

Startsiden

Når du åpner YouTube i en mobilapp eller nettleser, kommer du til startsiden . Her ser du videoene som er anbefalt for deg. Innstillingene dine og aktiviteten din på YouTube har innvirkning på hvilke videoer du får anbefalt.

Hvis du allerede har sett på musikkvideoer, får du også se populært innhold og YouTube-mikser. Du kan når som helst gå til Startside-feeden ved å trykke på Startside-ikonet .

Hvis du ikke har noen betydelig seerlogg fra før, blir YouTube-funksjoner som tar utgangspunkt i seerloggen for å gi deg videoanbefalinger, for eksempel anbefalinger på YouTube-startsiden, fjernet. Dette gjelder for eksempel hvis du er ny bruker og ikke har sett noen videoer, eller hvis du velger å tømme og slå av seerloggen.

På vei opp

På vei opp-fanen kan du se hva folk er opptatt av på YouTube for tiden. Den inneholder et bredt spekter av videoer som er populære akkurat nå. Du kan rulle gjennom videoene eller velge en bestemt kategori (f.eks. musikk eller gaming) hvis du vil se videoer knyttet til dette emnet.

Abonnementer

På Abonnementer-fanen vises det bare videoer fra kanalene du abonnerer på. Disse kanalene står også oppført øverst på siden. Hvis du trykker på kanalgrafikken, kommer du til den aktuelle kanalen.

Bibliotek

På Bibliotek-fanen finner du seerloggen din samt kjøpene, spillelistene og opplastingene dine.

Innstillinger

Trykk på profilbildet ditt  for å åpne innstillingene, få hjelp eller sende oss en tilbakemelding om mobilnettstedet.