Brug YouTube på mobilbrowsere

Hvis du vil åbne YouTube til mobilenheder på nettet, skal du gå til m.youtube.com i din enheds browser.

Log ind

For at få mest muligt ud af YouTube skal du logge ind for at se dine foretrukne videoer, playlister og meget mere.

Sådan logger du ind:

1. Tryk på profilbilledet  øverst til højre på skærmen.
  2. Tryk på Log ind.
  3. Angiv din mailadresse og adgangskode.
  4. Tryk på Log ind.
Hvis du ikke kan logge ind på din konto, kan du gendanne din Google-konto. Du kan få mere hjælp i forummet for YouTube-konti.

Det er ikke muligt at redigere og uploade i mobilwebbrowsere, men du kan downloade YouTube-appen og få flere oplysninger om, hvordan du uploader og redigerer der.

Bemærk! Din browser skal understøtte JavaScript for at kunne bruge YouTube-mobilwebsitet.

Sådan finder du rundt på YouTube

Når du har logget ind, vil de funktioner, der er vigtigst, være tilgængelige på fire faner:

Start

Når du åbner YouTube i en mobilapp eller -browser, lander du på Start . Her kan du se de videoer, der er anbefalet til dig. Dine præferencer og aktivitet på YouTube vil påvirke dine videoanbefalinger.

Hvis du allerede har set musikvideoer, kan du også se populært indhold og YouTube-mix. Du kan finde startfeedet når som helst ved at trykke på Start .

Hot lige nu

Fanen Hot lige nu giver dig mulighed for at se, hvad der er populært på YouTube. Den viser et bredt udvalg af videoer, der er populære lige nu. Du kan rulle gennem videoer eller vælge en bestemt kategori (f.eks. musik eller gaming) for at se videoer udelukkende om det pågældende emne.

Abonnementer

Fanen Abonnementer viser kun videoer fra de kanaler, du abonnerer på. Disse kanaler vises også øverst på siden. Du kan gå til den ønskede kanal ved at trykke på kanalgrafikken.

Samling

På fanen Samling finder du din afspilningshistorik og dine playlister, uploads og køb.

Indstillinger

Tryk på dit profilbillede  for at få adgang til Indstillinger, få hjælp eller sende os feedback på mobilwebsitet.