Brug YouTube på mobilbrowsere

Hvis du vil åbne YouTube til mobilenheder på nettet, skal du gå til m.youtube.com i din enheds browser.

Log ind

For at få mest ud af YouTube skal du logge ind for at få adgang til dine foretrukne videoer, playlister og meget mere.

Sådan logger du ind:

1. Tryk på Menu More menu icon øverst til højre på skærmen.
  2. Tryk på Log ind.
  3. Følg vejledningen, og angiv din mailadresse og adgangskode.
  4. Tryk på Log ind.
Hvis du ikke kan logge ind på din konto, kan du gendanne din Google-konto. For at få yderligere hjælp kan du gå til forummet for YouTube-konti.

Det er ikke muligt at redigere og uploade i mobilwebbrowsere, men du kan downloade YouTube-appen og få flere oplysninger om, hvordan du uploader og redigerer der.

Bemærk! Din browser skal understøtte JavaScript for at bruge YouTube-mobilwebsitet.

Sådan finder du rundt på YouTube

Når du logger ind, vil de funktioner, der er vigtigst for dig, være tilgængelige på fire faner:

Start

Når du åbner YouTube i en mobilapp eller -browser, lander du på Start . Her kan du se de videoer, der er anbefalet til dig. Videoanbefalinger påvirkes af dine præferencer og aktiviteter på YouTube.

Du kan også se populært indhold og YouTube-mix, hvis du allerede har set musikvideoer. Du kan finde startfeedet når som helst ved at trykke på Start .

Hot lige nu

Fanen Hot lige nu giver dig mulighed for at se, hvad der er populært på YouTube. Den viser et bredt udvalg af videoer, der er populære lige nu. Du kan rulle gennem alle videoerne eller vælge en bestemt kategori (f.eks. musik, nyheder eller gaming).

Abonnementer

På fanen Abonnementer kan du se videoer fra de kanaler, du abonnerer på. Du kan også se en liste over disse kanaler øverst. Du kan gå til den ønskede kanal ved at trykke på kanalgrafikken.

Konto

På fanen Konto finder du din afspilningshistorik og dine playlister, uploads og køb.

Indstillinger

Tryk på Menu More menu icon for at få adgang til Indstillinger, få hjælp eller sende os feedback på mobilwebsitet.