Fer servir YouTube en navegadors per a mòbils

Al telèfon, pots utilitzar el mode d'escriptori o el lloc web de YouTube per a mòbils.

Iniciar la sessió

Per treure el màxim profit de YouTube, inicia la sessió per veure les teves llistes de reproducció i els teus vídeos preferits, i molt més.

Per iniciar la sessió, segueix aquests passos:

1. A l'extrem superior dret de la pantalla, toca la foto de perfil .
  2. Toca Inicia la sessió.
  3. Introdueix la teva adreça electrònica i la contrasenya.
  4. Toca Inicia la sessió.
Si no pots iniciar la sessió al teu Compte de Google, pots recuperar-lo. Per obtenir més ajuda, visita el fòrum de Comptes de Google.

No pots editar ni penjar vídeos als navegadors web per a mòbils, però pots baixar l'aplicació YouTube i obtenir informació sobre com pots fer-ho allà.

Nota: el navegador ha de ser compatible amb JavaScript per poder fer servir el lloc web de YouTube per a mòbils.

Utilitzar el mode d'escriptori

Si vols utilitzar el mode d'escriptori de YouTube al telèfon:

1. Obre el teu navegador web preferit al telèfon.
  2. Ves a youtube.com.
  3. Selecciona la foto de perfil .
  4. Selecciona Escriptori

Navegar per YouTube

Un cop hagis iniciat la sessió, tindràs disponibles les funcions més importants en 4 pestanyes:

Inici

Quan obris YouTube en un navegador o una aplicació mòbil, apareix la pàgina d'inici , on trobaràs recomanacions personalitzades. Les teves preferències i la teva activitat a YouTube influenciaran les recomanacions de vídeos.

Si ja has reproduït vídeos musicals, també hi trobaràs contingut popular i mixos de YouTube. Pots anar al feed de la pàgina d'inici en qualsevol moment tocant la icona Inici .

Tendències

A la pestanya Tendències descobriràs les tendències de YouTube. S'hi recull una àmplia selecció dels vídeos més populars del moment. Pots desplaçar-te pels vídeos o seleccionar una categoria concreta (com ara Música o Videojocs) per veure només vídeos d'aquest tema.

Subscripcions

La pestanya Subscripcions només inclou els vídeos dels canals a què t'has subscrit. Aquests canals també es mostren a la part superior de la pàgina. Per anar a un canal, toca'n la capçalera.

Biblioteca

A la pestanya Biblioteca s'inclouen l'historial de visualitzacions, els vídeos que has penjat, les compres i les llistes de reproducció.

Configuració

Al lloc web per a mòbils, toca la teva foto de perfil  per accedir a la configuració, obtenir ajuda o enviar suggeriments.