Fer servir YouTube en navegadors mòbils

Al telèfon, pots utilitzar el mode d'escriptori o el web de YouTube per a mòbils.

Iniciar la sessió

Per treure el màxim profit de YouTube, inicia la sessió per veure les teves llistes de reproducció i els teus vídeos preferits, i més coses.

Per iniciar la sessió, segueix aquests passos:

1. A l'extrem superior dret de la pantalla, toca la foto de perfil .
  2. Toca Inicia la sessió .
  3. Inicia la sessió amb el teu Compte de Google.
Si no pots iniciar la sessió al teu Compte de Google, pots recuperar-lo. Per obtenir més ajuda, visita el fòrum de Comptes de Google.

No pots editar ni penjar vídeos als navegadors mòbils, però pots baixar l'aplicació YouTube i obtenir informació sobre com pots fer-ho allà.

Nota: el navegador ha de ser compatible amb JavaScript per poder fer servir el lloc web de YouTube per a mòbils.

Navegar per YouTube

Un cop hagis iniciat la sessió, tindràs disponibles les funcions més importants en quatre pestanyes:

Inici

Quan obris YouTube en un navegador o una aplicació mòbil, arribaràs a la pàgina d'inici , on trobaràs recomanacions personalitzades. Les teves preferències i la teva activitat a YouTube influenciaran les recomanacions de vídeos.

Si ja has reproduït vídeos musicals, també hi trobaràs contingut popular i mixos de YouTube. Pots anar al feed de la pàgina d'inici en qualsevol moment tocant la icona Inici .

Si no tens cap historial de visualitzacions anterior significatiu, se suprimiran les funcions de YouTube que es basen en el teu historial de visualitzacions per oferir-te recomanacions de vídeos, com ara les recomanacions de la pàgina d'inici de YouTube. Per exemple, això és aplicable si ets un usuari nou abans de veure cap vídeo o si decideixes esborrar i desactivar l'historial de visualitzacions.

Tendències

A la pestanya Tendències descobriràs les tendències de YouTube. S'hi recull una àmplia selecció dels vídeos més populars del moment. Pots desplaçar-te pels vídeos o seleccionar una categoria concreta (com ara Música o Videojocs) per veure només vídeos d'aquest tema.

Subscripcions

La pestanya Subscripcions només inclou els vídeos dels canals a què t'has subscrit. Aquests canals també es mostren a la part superior de la pàgina. Per anar a un canal, toca'n la capçalera.

Biblioteca

A la pestanya Biblioteca s'inclouen l'historial de visualitzacions, els vídeos que has penjat, les compres i les llistes de reproducció.

Configuració

Al lloc web per a mòbils, toca la teva foto de perfil  per accedir a la configuració, obtenir ajuda o enviar suggeriments.