Gebruik YouTube op mobiele blaaiers

Jy kan YouTube vir mobiele web of rekenaarmodus op jou foon gebruik.

Meld aan

Meld aan om jou gunstelingvideo's, -snitlyste en meer te bekyk en YouTube só ten beste te benut.

Om aan te meld:

1. Tik bo regs op die skerm op die profielprent .
  2. Tik op Meld aan .
  3. Meld aan met jou Google-rekening.
Jy kan jou Google-rekening terugstel as jy nie by jou rekening kan aanmeld nie. Besoek die Google-rekeningeforum vir meer hulp.

Jy kan nie op mobiele webblaaiers redigeer en oplaai nie. Maar jy kan die YouTube-app aflaai en leer hoe om daarop te redigeer en op te laai.

Let wel: Jou blaaier moet JavaScript steun as jy YouTube se mobiele werf wil gebruik.

Raak bekend met YouTube

Nadat jy aangemeld het, sal die belangrikste kenmerke in vier oortjies beskikbaar wees:

Huis

Wanneer jy YouTube in ’n mobiele app of blaaier oopmaak, sal jy by Tuis uitkom. Hier kry jy video's wat vir jou aanbeveel is. Jou voorkeure en aktiwiteit op YouTube sal video-aanbevelings beïnvloed.

As jy reeds musiekvideo's gekyk het, sal jy ook gewilde inhoud en YouTube-keure sien. Jy kan enige tyd op Tuis tik om die Tuisstroom op te spoor.

As jy geen noemenswaardige vorige kykgeskiedenis het nie, word YouTube-kenmerke wat op jou kykgeskiedenis staatmaak om video-aanbevelings te gee, soos aanbevelings op die YouTube-tuisblad, verwyder. Dit geld byvoorbeeld as jy ’n nuwe gebruiker is voordat jy enige video’s kyk, of as jy kies om jou kykgeskiedenis uit te vee en af te skakel.

Neigings

Jy kan met die Neigings-oortjie ontdek wat gewild is op YouTube. Dit stal ’n breë reeks video's uit wat tans gewild is. Jy kan deur video's rollees of ’n spesifieke kategorie (soos musiek of speletjies) kies om video's oor daardie onderwerp te kyk.

Intekeninge

Die Intekeninge-oortjie sal net video's wys vanaf kanale waarop jy ingeteken is. Daardie kanale sal ook boaan die bladsy gelys word. As jy op die kanaalkunswerk tik, sal jy na daardie kanaal geneem word.

Biblioteek

Die Biblioteek-oortjie huisves jou kykgeskiedenis, snitlyste, oplaaie en aankope.

Instellings

Tik op jou profielfoto  om toegang te kry tot Instellings, hulp te kry, of vir ons terugvoer te stuur op die mobiele webwerf.