Administrer kanalindstillinger

Du kan administrere dine kanalindstillinger i YouTube Studio. Skift alt fra land/region til din kanals synlighed.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indstillinger  i venstre menu.
  3. Vælg Kanal i venstre menu.
  4. Vælg dine kanalindstillinger, og tryk derefter på Gem.

Grundlæggende oplysninger

Navn

Du kan se dit kanalnavn eller foretage ændringer ved at gå ind på din Google-konto.

Søgeord

Du kan bruge denne indstilling til at tilføje søgeord, der er relateret til din kanal.

Land

Du kan vælge land/region for din YouTube-kanal i rullemenuen. Kvalificering til YouTubes partnerprogram er baseret på den indstilling for land/region, som du vælger her.

Avancerede kanalindstillinger

Angiv målgruppen for din kanal

Gør dit arbejdsgang enklere ved at vælge en kanalindstilling. Denne indstilling vil påvirke alle eksisterende og fremtidige videoer. Hvis du beslutter dig for ikke at vælge en kanalindstilling, skal du identificere hver enkelt video på din kanal, som er lavet til børn. Indstillinger for individuelle videoer tilsidesætter kanalindstillingerne.
Dette vil også begrænse udvalgte funktioner på din kanal. Hvis du ikke er sikker på, om dine videoer er lavet til børn eller ej, kan du se denne artikel i Hjælp.

Linkning til Google Ads-konto

Du kan linke din YouTube-kanal til en Google Ads-konto for at tillade annoncer baseret på interaktioner med din kanals videoer og give adgang til indsigt. Få flere oplysninger.

Automatiske undertekster

Du kan erstatte potentielt upassende ord med en åben kantet parentes, to understregninger og en lukket kantet parentes "[ __ ]" som standard ved hjælp af automatiske undertekster.

Antal abonnenter

Du kan vise det antal seere, der abonnerer på din kanal, ved at vælge denne mulighed.

Annoncer

Personligt tilpassede annoncer baseret på seerens interesser eller remarketingannoncer vil blive deaktiveret, hvis du vælger denne mulighed. Dette kan gøre indtægten på din kanal mindre. Derudover vil rapporter over opnåede handlinger og remarketinglister ikke længere fungere på din kanal.
Omdirigering af kanal

Du kan bruge en forkortet version af din brugertilpassede webadresse til at omdirigere seere til en anden kanal. I feltet Webadresse til omdirigering skal du angive webadressen på det website, som din omdirigering fører til.

Bemærk!  Omdirigeringer er tilgængelige for partnere og annoncører, hvis partneradministrator eller salgsrepræsentant har aktiveret denne funktion.

Hvis din webadresse f.eks. er www.youtube.com/c/YouTubeCreators, kan du få din forkortede webadresse (www.youtube.com/YouTubeCreators) til at sende seere til YouTube Nation-kanalen ved at skrive www.youtube.com/user/youtubenation eller www.youtube.com/channel/UCUD4yDVyM54QpfqGJX4S7ng i feltet Webadresse til omdirigering.

Betingede omdirigeringer

Du kan omdirigere personer, der besøger din kanal, til en anden kanal baseret på deres sprog, placering, alder eller køn.

Bemærk! Betingede omdirigeringer er tilgængelige for partnere og annoncører, hvis partneradministrator eller salgsrepræsentant har aktiveret denne funktion.

Du kan tilføje en regel for hver række for at konfigurere den betingede omdirigering. Regler matches oppefra og ned, og den første regel, der matcher en bruger, bliver anvendt. Her er de regler, du kan anvende:

• Sprog og sted: Angivet med komplette eller delvise landestandarder (en_us, en_ eller _us).
  • Alder: Angivet med en sammenligning (<, <=, >, >=) og et tal.
  • Køn: Angivet med m eller f.
  • Destination: Enten et kanalnavn eller _block. Brugere, der matcher destinationen _block, bliver omdirigeret til /Channels.

Eksempel på betingede omdirigeringer

Eksempel på omdirigering Omdirigeringsresultat
en_,Channelname Beholder alle engelsktalende på denne kanal.
,Channelname Beholder alle brugere på denne kanal.
_us,<21,_block Blokerer alle brugere i USA, der er under 21, så de ikke kan besøge denne kanal.

_us,>=21,f,Channelname

_block

Beholder alle brugere i USA, der er 21 år eller ældre og kvinder, på denne kanal og blokerer alle andre brugere.
Kanalens synlighed

Du kan midlertidigt gøre din kanal skjult ved at vælge denne mulighed. Dine videoer, playlister og kanaloplysninger bliver ikke længere vist til seerne.

Som kanalejer kan du stadig se:

• Din kanalside
  • Din kanalgrafik og dit kanalikon
  • Dine videoer og playlister
  • Dine kommentarer og analysedata
  • Dine fællesskabsindlæg

Du kan når som helst gøre din kanal synlig igen, og dit indhold vil så blive offentligt for seerne igen.

Bemærk! Kanalens synlighed kan indstilles af partnere og annoncører, hvis partneradministrator eller salgsrepræsentant har aktiveret denne funktion.

Andre indstillinger

Du kan administrere din tilstedeværelse på YouTube og fjerne dit indhold permanent med disse indstillinger.

Knyt et website til din kanal

Hvis du er kanalens administrator, kan du knytte dit officielle website til YouTube-kanalen. Dette giver dig mulighed for at indarbejde signaler fra dit websites siderangering på www.google.com i YouTubes søgealgoritme.

1. Angiv webadressen i feltet Tilknyttet website.
  2. Klik på Tilføj.
  3. Bekræft tilknytningen i Google Search Console ved at følge vejledningen til valg af bekræftelsesmetode.