Bestuur kanaalinstellings

Jy kan jou kanaalinstellings in YouTube Studio bestuur. Verander alles vanaf jou land/streek na jou kanaal se sigbaarheid.

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Instellings uit die linkerkieslys.
  3. Kies Kanaal uit die linkerkieslys.
  4. Stel die kanaalinstellings in en kies Stoor.

Basiese inligting

Land van verblyf

Jy kan die land/streek vir jou YouTube-kanaal met die afpyl kies. Geskiktheid vir die YouTube Vennootprogram is gebaseer op die land-/streekinstelling wat jy hier kies.

Sleutelwoorde

Jy kan met hierdie instelling sleutelwoorde byvoeg wat verband hou met jou kanaal.

Gevorderde instellings

Stel jou kanaal se gehoor in

Vereenvoudig jou werksvloei deur ’n kanaalinstelling te kies. Hierdie instelling sal bestaande en toekomstige video's beïnvloed. As jy kies om nie ’n instelling te kies nie, sal daar van jou vereis word om elke video op jou kanaal wat vir kinders gemaak is, te identifiseer. Instellings vir individuele video's sal die kanaalinstellings ignoreer.
Sekere kenmerke op jou kanaal sal ook vir jou beperk word. Raadpleeg hierdie Hulpsentrumartikel as jy nie seker is of jou video's vir kinders gemaak is nie.

Google Advertensies-rekeningkoppeling

Jy kan jou YouTube-kanaal aan ’n Google Advertensies-rekening koppel om advertensies te laat loop. Hierdie advertensies is gebaseer op interaksies met jou kanaal se video's en gee toegang tot insigte. Meer inligting.

Outomatiese onderskrifte

Met outomatiese onderskrifte kan jy kies om woorde wat moontlik onvanpas is, by verstek te vervang met ’n oophakie, twee onderstrepe en ’n toehakie “[ __ ]”.

Advertensies

As jy hierdie opsie kies, sal gepersonaliseerde advertensies gebaseer op die kyker se belangstellings of herbemarkingadvertensies afgeskakel word. Jou kanaal se inkomste kan verlaag word as jy hierdie instelling afskakel. Daarbenewens sal verslae oor verdiende handelinge en herbemarklyste ophou werk vir jou kanaal.
Kanaalherleiding

Jy kan ’n verkorte weergawe van jou gepasmaakte URL gebruik om jou gehoor na ’n ander kanaal te herlei. Voer die URL van die webwerf waarheen jou herlei-URL moet lei in die Herlei-URL-veld in.

Let wel: Herlei-URL'e is beskikbaar vir vennote en adverteerders wie se vennootbestuurder of verkoopsverteenwoordiger hierdie kenmerk aangeskakel het.

As jou URL byvoorbeeld www.youtube.com/c/YouTubeCreators is, kan jou verkorte URL (www.youtube.com/YouTubeCreators) kykers na die YouTube Nation-kanaal stuur as jy www.youtube.com/user/youtubenation of www.youtube.com/channel/UCUD4yDVyM54QpfqGJX4S7ng in die herlei-URL-veld invoer.

Kanaalsigbaarheid

As jy hierdie opsie kies, kan jy jou kanaal tydelik versteek. Jou video's, snitlyste en kanaalbesonderhede sal nie meer vir kykers sigbaar wees nie.

As ’n kanaaleienaar sal jy steeds die volgende kan sien:

• Jou kanaalbladsy
  • Jou kanaalkuns en -ikoon
  • Jou video's en snitlyste
  • Jou opmerkings en ontledings
  • Jou gemeenskapplasings

Jy kan jou kanaal enige tyd weer sigbaar maak en jou inhoud sal vir kykers publiek wees.

Let wel: Kanaalsigbaarheid is beskikbaar vir vennote en adverteerders wie se vennootbestuurder of verkoopsverteenwoordiger hierdie kenmerk aangeskakel het.

Ander instellings

Met hierdie instellings kan jy jou teenwoordigheid op YouTube bestuur en jou inhoud permanent verwyder.