Enllaçar dispositius per mirar YouTube en un televisor intel·ligent

Si mires YouTube en un televisor intel·ligent, gaudiràs de vídeos en una pantalla més gran amb millor qualitat d'imatge i de so.

Com es pot iniciar la sessió a YouTube en un televisor

En aquest article s'explica com pots enllaçar els teus dispositius al televisor intel·ligent fent el següent:

• Emetre: utilitza el telèfon, la tauleta o l'ordinador per emetre un vídeo de YouTube al televisor i mirar-lo en una pantalla més gran.
  • Vincular: mentre mires YouTube al televisor, vincula el telèfon amb el televisor per continuar controlant els vídeos des del telèfon.
  • Utilitzar un codi del televisor: si el telèfon i el televisor estan connectats a xarxes Wi‑Fi diferents, pots enllaçar-los mitjançant un codi del televisor per emetre vídeos al televisor.

Si no fas servir un codi del televisor ni un ordinador per connectar-te, comprova que hagis baixat l'aplicació YouTube al telèfon o a la tauleta.

Notes:
  • Si ets membre de YouTube TV i vols gaudir-ne al televisor, consulta el Centre d'ajuda de YouTube TV per obtenir més informació.
  • És possible que algunes funcions no estiguin disponibles amb comptes supervisats a YouTube.
  • Si tens la sessió iniciada en un perfil de YouTube Kids a través de l'aplicació YouTube al televisor intel·ligent, al dispositiu de reproducció en continu o a la videoconsola, pot ser que rebis un missatge d'error quan intentis emetre un vídeo. Si reps un missatge d'error, canvia a un altre perfil.

Emetre contingut de YouTube a un televisor intel·ligent o un dispositiu de reproducció en línia

La funció Emet et permet fer servir el telèfon, la tauleta o l'ordinador per controlar l'experiència de YouTube al televisor. Per emetre contingut des d'un dispositiu mòbil o una tauleta, assegura't de baixar l'aplicació YouTube. No pots emetre contingut des de youtube.com en un navegador mòbil.

Com es pot emetre contingut de YouTube a un televisor intel·ligent o dispositiu de reproducció en línia

Iniciar l'emissió

Per connectar-te a un televisor intel·ligent o un dispositiu de reproducció en continu:

1. Assegura't que el teu ordinador i el teu televisor intel·ligent o dispositiu de reproducció en continu estiguin connectats a la mateixa xarxa Wi‑Fi.
  2. Obre l'aplicació YouTube al televisor intel·ligent o dispositiu de reproducció en continu.
  3. Al navegador de l'ordinador, ves a youtube.com.
  4. Obre el vídeo que vols mirar i fes clic a Emet al reproductor de vídeo.
  5. Tria el dispositiu en què vols emetre el contingut i espera fins que es connecti. Un cop connectat, el vídeo es reproduirà al televisor o al dispositiu de reproducció en continu.

Aturar l'emissió

Per desconnectar-te d'un televisor intel·ligent o d'un dispositiu de reproducció en continu:

1. Fes clic a Emet .

2. Fes clic a Atura l'emissió per desconnectar-te.
Nota: algunes funcions no estan disponibles quan emets contingut des del navegador. Per utilitzar les funcions avançades, emet contingut des de l'aplicació YouTube.

Sincronitzar YouTube amb un telèfon o una tauleta

La sincronització et permet enllaçar YouTube des del televisor intel·ligent o el dispositiu de reproducció en continu al telèfon o a la tauleta. Per sincronitzar un dispositiu, has de tenir la sessió iniciada amb el mateix Compte de Google al televisor i al telèfon o a la tauleta.

Com es pot sincronitzar un telèfon amb un televisor mentre es mira YouTube

Sincronitzar

Per vincular un dispositiu mòbil amb el televisor intel·ligent o el dispositiu de reproducció en línia:

1. Encén el televisor intel·ligent o el dispositiu de reproducció en continu.
  2. Al dispositiu mòbil o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube.
    • Nota: assegura't d'haver iniciat la sessió al mateix Compte de Google al televisor i al dispositiu mòbil.
  3. Quan se't demani, toca Connecta per sincronitzar el dispositiu mòbil amb el televisor.
    • Si no veus cap finestra emergent o l'ignores per error, connecta't mitjançant l'opció Emet o amb un codi del televisor.
  4. El reproductor de vídeo s'obrirà a l'aplicació del telèfon o de la tauleta i es mostrarà que t'has connectat al televisor o al dispositiu de reproducció en línia.

Desincronitzar

Per desvincular un dispositiu mòbil del televisor intel·ligent o del dispositiu de reproducció en línia:

1. Toca Emet .
  2. A continuació, toca DESCONNECTA.

Connectar YouTube a un televisor mitjançant un codi del televisor

Si enllaces el telèfon o la tauleta al televisor intel·ligent o al dispositiu de reproducció en continu mitjançant un codi del televisor, podràs mirar YouTube al televisor quan no tinguis connexió a una xarxa Wi‑Fi. Fes servir el telèfon o la tauleta per reproduir contingut al televisor o al dispositiu de reproducció en continu.

El codi del televisor no està disponible per a ordinadors. Si utilitzes un ordinador per connectar el televisor o el dispositiu de reproducció en continu, hauràs de fer-ho amb l'opció Emet.

Com es pot connectar YouTube en un televisor mitjançant un codi

Enllaçar dispositius amb un codi del televisor

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor intel·ligent o dispositiu de reproducció en continu.
  2. Ves a Configuració .
  3. Desplaça't fins a l'opció Enllaça amb el codi del televisor. Al televisor, es mostrarà un codi del televisor de color blau. Aquest codi només inclourà números.
  4. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube.
  5. Toca Emet .
  6. Toca Enllaça amb el codi del televisor .
Introdueix el codi de color blau que es mostra al televisor i toca ENLLAÇA.

Desconnectar i tornar a connectar els dispositius

Un cop hagis enllaçat els dispositius amb el codi del televisor, podràs desconnectar-los i tornar-los a connectar per reproduir contingut del dispositiu al televisor.

Desconnectar un dispositiu enllaçat del televisor

1. Toca Emet .
  2. Toca Desconnecta.

Tornar a connectar un dispositiu enllaçat al televisor

1. Obre YouTube al televisor intel·ligent.
  2. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube.
  3. Toca la teva foto de perfil .
  4. Toca Configuració .
  5. Toca General.
  6. Toca Mira al televisor.
  7. Cerca el televisor enllaçat anteriorment i fes clic a ENLLAÇA.

Desenllaçar dispositius que s'havien enllaçat amb un codi del televisor

Si vols deixar de fer servir el telèfon o la tauleta amb un televisor intel·ligent o amb un dispositiu de reproducció en continu, pots desenllaçar-los. Un cop hagis suprimit un dispositiu, hauràs d'utilitzar un codi nou per tornar a enllaçar-lo.

Pots suprimir els dispositius enllaçats utilitzant:

• El televisor intel·ligent o el dispositiu de reproducció en continu
  • Telèfon o tauleta

No pots desenllaçar els dispositius individualment. Si desenllaces un sol dispositiu, se suprimiran tots els dispositius enllaçats.

Desenllaçar dispositius des d'un televisor intel·ligent o un dispositiu de reproducció en línia

1. Al televisor intel·ligent o al dispositiu de reproducció en continu, obre l'aplicació YouTube.
  2. Ves a Configuració .
  3. Selecciona Dispositius enllaçats.
  4. Selecciona Desenllaça tots els dispositius per desenllaçar-los tots alhora.

Desenllaçar dispositius des d'un telèfon o una tauleta

1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube.
  2. Toca la teva foto de perfil .
  3. Toca Configuració .
  4. Toca General.
  5. Toca Mira al televisor.
  6. Toca Suprimeix dispositius.
  7. Toca SUPRIMEIX per suprimir el televisor intel·ligent o dispositiu de reproducció en línia enllaçat.

Navegar per YouTube en un televisor intel·ligent o en un dispositiu de reproducció en continu

Utilitzar l'aplicació YouTube com a comandament

1. Toca Emet .
  2. Toca Comandament .
  3. Utilitza el comandament en pantalla per controlar l'experiència d'emissió.

Utilitzar el comandament del televisor intel·ligent

• Intenta utilitzar el comandament del televisor per controlar l'experiència d'emissió. La majoria dels comandaments s'admeten sense cap configuració addicional.
  • Si el comandament no funciona, consulta el manual d'instruccions del teu televisor intel·ligent per saber si és compatible amb CEC. Si és el cas, segueix les instruccions del manual per activar CEC i prova d'utilitzar el comandament per controlar l'experiència d'emissió.

Utilitzar els controls per veu per gestionar l'emissió

1. Obre un vídeo a l'aplicació YouTube.
  2. Toca Emet .
  3. Toca el micròfon .
  4. Parla al dispositiu per controlar l'experiència d'emissió.

Els controls per veu no estan disponibles en tots els dispositius.