Resoldre problemes relacionats amb les transmissions en directe a YouTube

Si tens problemes amb una transmissió en directe a YouTube, segueix els consells que trobaràs a continuació per resoldre'ls.

Es produeix un error en iniciar el codificador

Si fas servir un codificador de tercers

Per corregir l'error, obtén una clau de transmissió nova a la Sala de control en directe i actualitza el codificador.

1. Ves a YouTube Studio.
  2. Per obrir la Sala de control en directe, a la part superior dreta, fes clic a Crea i, a continuació, Emet en directe.
  3. A l'esquerra, fes clic a Reproducció en directe.
  4. Si és la primera vegada que fas una transmissió en directe a la Sala de control en directe, edita la transmissió i fes clic a Crea una reproducció en directe.
  5. A la part inferior dreta, copia la clau de transmissió nova i enganxa-la al codificador.
  6. Quan estiguis a punt per fer la transmissió en directe, inicia el codificador per emetre-la.

Si inicies la sessió a YouTube des d'un programari de transmissió en línia de tercers i no fas servir una clau de transmissió

Contacta amb l'equip d'assistència del programa per obtenir més informació. És possible que hagin d'actualitzar el seu programari perquè pugui funcionar amb YouTube Live.

Revisar els errors de la teva reproducció en directe de què t'han informat

Els problemes relacionats amb les transmissions en directe poden ser molt diversos segons el nombre d'espectadors que n'estiguin informant. Pots veure el nombre d'espectadors i d'errors de què han informat a les mètriques de les reproduccions en directe.

Un espectador ha informat d'un error
  • És probable que el problema sigui de l'ordinador o la connexió a Internet de l'espectador.
  • Pots suggerir-li que provi de veure la reproducció o de connectar-s'hi d'una altra manera.
  • Pregunta-li quins passos segueix fins que veu l'error i comprova si tu també en tens un.
Molts espectadors (que utilitzen la mateixa connexió a Internet) han informat d'un error
  • És probable que el problema estigui relacionat amb la xarxa que comparteixen els espectadors.
  • Pots demanar-los que comprovin la connexió a Internet i l'estat de la xarxa. Han de disposar de prou capacitat per veure unes quantes reproduccions; per exemple, si 10 usuaris miren 10 reproduccions, cal una velocitat de xarxa entrant 10 vegades superior.
  • Pregunta'ls quins passos segueixen fins que veuen l'error i comprova si tu també en tens un.
Molts espectadors (que utilitzen connexions a Internet diferents) han informat d'un error
És possible que hi hagi un problema relacionat amb el teu codificador de transmissions en directe. A continuació trobaràs més passos de resolució problemes.

Comprovar que el codificador de transmissions en directe funciona

Un codificador de transmissions en directe és una aplicació, un programa o una eina que pots utilitzar per capturar i comprimir les teves transmissions en directe. Alguns dels problemes que poden afectar el codificador es poden resoldre amb els passos següents.

1. Comprova que estiguis utilitzant la versió més recent del programa del codificador. En cas contrari, actualitza'l a la versió més recent.
  2. Comprova la imatge i el so de la reproducció directament al codificador.
    • Si la imatge o el so de la reproducció són dolents, és possible que hi hagi un problema relacionat amb la qualitat de les fonts d'àudio o de vídeo que els envien al codificador. Pots buscar errors del codificador al tauler en directe i comprovar la càrrega de la CPU al codificador. També pots provar de detectar si hi ha problemes d'àudio o vídeo al fitxer d'arxiu local. Si no trobes cap problema, prova d'emetre la reproducció amb un altre codificador.
    • Si la imatge i el so de la reproducció són bons, és possible que hi hagi un problema amb la teva connexió a Internet sortint. Segueix aquests passos.
  3. Prova la potència de la teva connexió a Internet sortint.
    • Prova la connexió a Internet: visita Prova de velocitat per provar la velocitat de la teva connexió a Internet.
    • Si tens problemes amb la connexió, contacta amb el teu proveïdor d'Internet per resoldre'ls.

Informar d'un problema

Si continues tenint problemes amb les transmissions en directe, informa'n el nostre equip.