Resoldre problemes relacionats amb les reproduccions en directe a YouTube

Si tens problemes amb una reproducció en directe a YouTube, segueix els consells que trobaràs a continuació. A més, recorda que pots publicar missatges al nostre Fòrum d'ajuda de YouTube o consultar la llista de problemes coneguts.

Es produeix un error en iniciar el codificador

Si fas servir un codificador de tercers

Per corregir l'error, obtén una clau de reproducció nova a la Sala de control en directe i actualitza el codificador.

1. Ves a YouTube Studio.
  2. Per obrir la Sala de control en directe, a la part superior dreta, fes clic a Crea i, a continuació, Emet en directe.
  3. A l'esquerra, fes clic a Reproducció en directe.
  4. Si és la primera vegada que fas una reproducció en directe a la Sala de control en directe, edita la reproducció i fes clic a Crea una reproducció en directe.
  5. A la part inferior dreta, copia la clau de reproducció nova i enganxa-la al codificador.
  6. Quan estiguis a punt per fer la reproducció en directe, inicia el codificador per emetre-la.

Si inicies la sessió a YouTube des d'un programa de reproducció en directe de tercers i no fas servir una clau de reproducció

Contacta amb l'equip d'assistència del programa per obtenir més informació. És possible que hagin d'actualitzar el seu programa perquè pugui funcionar amb YouTube Live.

Revisar els errors de la teva reproducció en directe de què t'han informat

Els problemes relacionats amb les reproduccions en directe poden ser molt diversos segons el nombre d'espectadors que n'estiguin informant. Pots consultar el nombre d'espectadors i d'errors de què han informat a les mètriques de les reproduccions en directe.

Un espectador ha informat d'un error
  • És probable que el problema sigui de l'ordinador o la connexió a Internet de l'espectador.
  • Pots suggerir-li que provi de veure la reproducció o de connectar-s'hi d'una altra manera.
  • Pregunta-li quins passos segueix fins que veu l'error i comprova si tu també el veus.
Molts espectadors (que utilitzen la mateixa connexió a Internet) han informat d'un error
  • És probable que el problema estigui relacionat amb la xarxa que comparteixen els espectadors.
  • Pots demanar-los que comprovin la connexió a Internet i l'estat de la xarxa. Han de disposar de prou capacitat per veure diverses reproduccions; per exemple, si 10 usuaris miren 10 reproduccions, cal una amplada de banda entrant 10 vegades superior.
  • Pregunta'ls quins passos segueixen fins que veuen l'error i comprova si tu també el veus.
Molts espectadors (que utilitzen connexions a Internet diferents) han informat d'un error
És possible que hi hagi un problema relacionat amb el teu codificador de reproduccions en directe. Prova de seguir els passos addicionals de resolució de problemes que trobaràs a continuació.

Comprovar que el codificador de reproduccions en directe funciona

Un codificador de reproduccions en directe és una aplicació, un programa o una eina que pots utilitzar per capturar i comprimir les teves reproduccions en directe. Alguns dels problemes que poden afectar el codificador es poden resoldre amb els passos següents.

1. Comprova que estiguis utilitzant la versió més recent del programa del codificador. En cas contrari, actualitza'l a la versió més recent.
  2. Comprova la imatge i el so de la reproducció directament al codificador.
    • Si la imatge o el so de la reproducció són dolents, és possible que hi hagi un problema relacionat amb la qualitat de les fonts d'àudio o de vídeo que els envien al codificador. Pots buscar errors del codificador al tauler en directe, comprovar la càrrega de la CPU al codificador o provar de detectar si hi ha problemes d'àudio o vídeo al fitxer d'arxiu local. Si no trobes cap problema, prova d'emetre la reproducció amb un altre codificador.
    • Si la imatge i el so de la reproducció són bons, és possible que hi hagi un problema amb la teva connexió a Internet sortint. Segueix aquests passos.
  3. Prova la potència de la teva connexió a Internet sortint.
    • Prova la connexió a Internet: ves a speedtest.net per provar la velocitat de la teva connexió a Internet.
    • Si tens problemes amb la connexió, contacta amb el teu proveïdor d'Internet per resoldre'ls.

Informar d'un error

Si continues tenint problemes amb les reproduccions en directe, pots informar-ne perquè el nostre equip en tingui constància.