Foutspoor jou YouTube regstreekse stroom

Gebruik die foutsporingwenke hier onder as jy kwessies met jou regstreekse stroom op YouTube ondervind.

Jy kry ’n fout wanneer jy jou enkodeerder begin

As jy ’n derdepartyenkodeerder gebruik

Om dit reg te stel, moet jy ’n nuwe stroomsleutel in die Regstreeks Beheerkamer kry en jou enkodeerder opdateer.

1. Gaan na YouTube Studio.
  2. Klik Skepand then Gaan regstreeks bo regs om Regstreekse beheerkamer oop te maak.
  3. Van links af, Stroom.
  4. As dit jou eerste regstreekse stroom in Regstreekse beheerkamer is: Wysig jou stroom en klik Skep stroom.
  5. Kopieer die nuwe stroomsleutel onder regs en plak dit dan in jou enkodeerder.
  6. Wanneer jy gereed is om te stroom, begin jou enkodeerder om regstreeks te gaan.

As jy van derdeparty-stromingsagteware af by YouTube aanmeld en nie ’n stroomsleutel gebruik nie

Kontak die sagteware se steundiensspan vir meer inligting. Hulle sal dalk hul sagteware moet opdateer om met YouTube Regstreeks te kan werk.

Hersien gerapporteerde foute op jou stroom

Kwessies met regstreekse strome kan verskil na gelang van hoeveel kykers foute met jou regstreekse stroom rapporteer. Jy kan die aantal kykers en die aantal gerapporteerde foute in jou regstreekse stroom se maatstawwe sien.

Een kyker rapporteer ’n fout
  • Daar is waarskynlik ’n probleem met hierdie kyker se rekenaar of internetverbinding.
  • Jy kan voorstel dat hulle probeer om op ’n ander manier na jou stroom te kyk of daaraan te koppel.
  • Vra die kyker watter stappe hulle gebruik om die fout te sien, en kyk of jy ook ’n fout kry.
Baie kykers – wat een internetverbinding gebruik – rapporteer ’n fout
  • Daar is waarskynlik ’n probleem met die kykers se gedeelde netwerk.
  • Jy kan die kykers vra om hul internetverbinding en netwerkgesondheid na te gaan. Hulle moet die kapasiteit hê om ’n paar strome te kyk – byvoorbeeld, 10 gebruikers wat 10 strome kyk, benodig 10 keer die inkomende netwerkspoed.
  • Vra die kyker watter stappe hulle gebruik om die fout te sien, en kyk of jy ook ’n fout kry.
Baie kykers – met verskillende internetverbindings – rapporteer ’n fout
Daar is dalk ’n probleem met die enkodeerder vir jou regstreekse stroom. Hier onder is meer foutsporingstappe.

Maak seker dat die enkodeerder vir jou regstreekse stroom werk

’n Regstreekse stroomenkodeerder is die app, program of nutsding wat jy gebruik om jou regstreekse stroom vas te vang en saam te pers. Jy kan die stappe hier onder gebruik om sommige probleme te foutspoor wat met jou enkodeerder kan voorkom.

1. Maak seker dat jy die jongste weergawe van jou enkodeerdersagteware gebruik. Indien nie, moet jy jou enkodeerder na die nuutste weergawe opdateer.
  2. Kontroleer direk in die enkodeerder hoe jou stroom lyk en klink.
    • As jou stroom sleg lyk of klink: Daar is dalk ’n probleem met die gehalte van jou oudio- en videobronne wat na jou enkodeerder toe geroeteer is. Jy kan op die regstreekse kontroleskerm vir enkodeerderfoute kyk en jou ekodeerder se CPU-lading nagaan. Of probeer oudio- of videoprobleme in jou plaaslike argieflêer soek. As jy geen probleme sien nie, moet jy dalk met ’n ander enkodeerder probeer stroom.
    • As jou stroom gesond lyk en klink: Daar is dalk ’n probleem met jou uitgaande internetverbinding. Probeer die volgende onderstaande stap.
  3. Toets die sterkte van jou uitgaande internetverbinding.
    • Toets jou internetverbinding: Gaan na Speed Test om die spoed van jou internetverbinding te toets.
    • As jy kwessies met jou internetverbinding kry: Kontak jou internetdiensverskaffer om te foutspoor.

Gee ’n probleem aan

Lig ons span in as jy aanhou om kwessies met jou regstreekse stroom te ondervind.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum