Livestriimin tilastot

Livestriimin tilastot näkyvät YouTubessa striimauksen aikana. Saatavilla olevat mittarit riippuvat siitä, käytätkö striimaukseen puhelinta vai enkooderia.

Livetapahtumien hallinnassa

Näet striimin kunnon ja tilastot striimatessasi Livetapahtumien hallinnan kautta. Striimin hallintapaneelista näet nämä:

Striimin kunto

Striimin tila: Näet tarkat virheilmoitukset ja ohjeet.

Reaaliaikainen analytiikka

• Samanaikaiset katsojat: Näin moni on katsonut striimiä samaan aikaan. Eniten samanaikaisia ‑kohta kertoo striimin suurimman hetkellisen katsojamäärän.
  • Kesto: Näin kauan striimi on kestänyt.
  • Tykkäykset: Näin moni on tykännyt striimistä. Tykkäykset siirtyvät striimin mukana VOD-arkistoon.
  • Chatin nopeus: Näin monta viestiä livechatiin on lähetetty minuutissa.
  • Katselukerrat: Näin monta kertaa livestriimiä on katsottu livelähetyksen aikana.
  • Katselukerran keskimääräinen kesto: Näin monta minuuttia yksi livestriimin katselukerta on keskimäärin kestänyt.

Striimin jälkeiset tilastot

Striimin jälkeiset tilastot

Kun livestriimi päättyy, näet pikakatsauksen sen tilastoista.

• Katselukerrat: Näin monta kertaa livestriimiä katsottiin livelähetyksen aikana.
  • Uudet tilaajat: Näin moni käyttäjä tilasi kanavan striimin aikana.
  • Katseluaika yhteensä: Näin kauan striimiä toistettiin yhteensä kaikilla katselukerroilla.
  • Eniten samanaikaisia: Näin monta katsojaa striimillä oli enimmillään kerralla.
  • Kesto: Näin kauan livestriimi kesti.
  • Katselukerran keskimääräinen kesto: Näin monta minuuttia yksi livestriimin katselukerta on keskimäärin kestänyt.
  • Reaktiot: Striimin aikaisten reaktioiden määrä ja tyyppi.

YouTube Studiossa

Videotason tilastot

• Samanaikaisia katsojia keskimäärin: Näin monta samanaikaista katsojaa striimillä on ollut keskimäärin.
  • Eniten samanaikaisia katsojia: Näin monta samanaikaista katsojaa striimillä on ollut enimmillään.
  • Yleisön pysyvyyden avainkohdat: Näin hyvin striimin eri kohdat pitivät yleisön mielenkiintoa yllä (löytyy Yleisön pysyvyyden avainkohdat ‐raportista).
  • Reaktiot: Striimin aikaisten reaktioiden määrä ja tyyppi.

Kanavatason tilastot

• Samanaikaisia katsojia keskimäärin: Näin monta samanaikaista katsojaa kanavan kaikissa striimeissä on ollut keskimäärin.
  • Eniten samanaikaisia katsojia: Näin monta samanaikaista katsojaa kanavan kaikissa striimeissä on ollut enimmillään.
  • Striimatut tunnit: Näin monta tuntia kanavalla on striimattu tietyllä ajanjaksolla.

YouTuben Tilastoissa

YouTuben Tilastoissa on suodatusvaihtoehdot Live, On demand sekä Live- ja on demand ‑videot.

Voit lajitella dataa YouTuben Tilastojen avattavan Live- ja on-demand-videot ‐valikon kautta

Katseluaikaraportteja on saatavilla yksittäisistä videoista tai koko kanavasta, esimerkiksi säännöllisistä latauksista.

Esimerkkejä raporteista:

• Katseluaika
  • Yleisön pysyvyys
  • Demografiset tiedot
  • Toistosijainnit
  • Liikenteen lähteet ja laitteet

Katseluaikaraportin datasta on saatavilla lisätietoja.

Kohdassa Livestriimaus näkyvät samanaikaisten katsojien määrä enimmillään sekä chatviestit. Raportti on saatavilla videotasolla, ja tilastot näkyvät YouTuben Tilastoissa vain muutaman minuutin kuluttua livestriimisi päättymisestä. Voit ladata tiedot CSV-tiedostona.

YouTuben Tilastojen data perustuu videotunnukseen. Data käsitellään ja siitä poistetaan roskasisältö. Lisäksi analyysissä mitataan eri asioita kuin Livetapahtumien hallinnassa.

Lue lisää Super Chatin raporteista.

Huom. Vuorovaikutusraportteja ja tuloraportteja ei ole saatavilla livesuodatuksessa. Saat tämän virheilmoituksen: "Dataa ei voi suodattaa live- ja on demand ‑sisällön mukaan. Valitse "Live ja on demand" tai toinen raportti."