Consultar les mètriques d'una reproducció en directe

Quan transmets contingut en directe a YouTube, pots veure el rendiment de la transmissió. Obtindràs mètriques diferents en funció de si estàs reproduint en directe des d'un telèfon o des d'un codificador.

Des de la Sala de control en directe

Pots comprovar l'estat i les analítiques de la teva transmissió en directe mentre l'estàs fent a la Sala de control en directe. Al tauler de reproducció pots consultar el següent:

Estat de la transmissió

Estat de la reproducció: l'estat de la reproducció inclou missatges d'error concrets amb instruccions.

Analytics en temps real

• Espectadors simultanis: nombre d'espectadors simultanis. El pic de connexions simultànies és el nombre màxim d'espectadors durant una transmissió en directe.
  • Durada: temps que ha durat la reproducció en directe.
  • M'agrades: nombre total d'usuaris que han fet clic a m'agrada a la reproducció en directe. Els m'agrades es transfereixen a l'arxiu de VOD de la transmissió en directe.
  • Percentatge de xats: nombre de missatges enviats al xat en directe per minut.
  • Visualitzacions: total de vegades que s'ha vist una transmissió mentre estava en directe.
  • Durada mitjana de visualització: mitjana estimada de minuts vistos per cada visualització d'una transmissió en directe.

Analítiques després de la reproducció en directe

Analítiques després de la reproducció en directe

Quan finalitzes una transmissió en directe, pots veure ràpidament una instantània de les mètriques de la transmissió.

• Visualitzacions: total de vegades que s'ha vist una transmissió mentre estava en directe.
  • Subscriptors nous: nombre d'usuaris que s'han subscrit al teu canal durant la reproducció en directe.
  • Temps de visualització total: temps total que s'ha reproduït l'esdeveniment entre totes les visualitzacions.
  • Pic d'espectadors simultanis: nombre màxim de visualitzacions durant la reproducció en directe.
  • Durada: temps que la reproducció s'ha emès en directe.
  • Durada mitjana de visualització: mitjana estimada de minuts vistos per cada visualització d'una transmissió en directe.
  • Reaccions: nombre i tipus de reaccions que s'han produït durant una transmissió en directe.

A YouTube Studio

Analítiques al nivell de vídeo

• Mitjana d'espectadors simultanis: mitjana d'espectadors que han mirat alhora la teva reproducció en directe.
  • Pic d'espectadors simultanis: nombre màxim d'espectadors que han mirat alhora la teva transmissió en directe.
  • Moments clau per a la retenció de públic: fins a quin punt els diversos moments de la teva transmissió en directe han retingut l'atenció dels espectadors (a l'informe de moments clau per a la retenció de públic).
  • Reaccions: nombre i tipus de reaccions que s'han produït durant una transmissió en directe.

Analítiques al nivell de canal

• Mitjana d'espectadors simultanis: mitjana d'espectadors simultanis que has pogut atreure en totes les teves transmissions en directe.
  • Pic d'espectadors simultanis: nombre màxim d'espectadors simultanis que has pogut atreure en totes les teves transmissions en directe.
  • Hores de reproducció en línia: nombre total d'hores generades de la transmissió en directe des del període comprès entre x i y.

Des de YouTube Analytics

A YouTube Analytics pots ordenar per En directe, A la carta o En directe i a la carta.

Les opcions per ordenar les dades es mostren al menú desplegable "En directe i a la carta" de YouTube Analytics

Pots obtenir informes de temps de visualització de canals o vídeos concrets, igual que per a les pujades normals.

Aquests són alguns dels informes:

• Temps de visualització
  • Retenció de públic
  • Dades demogràfiques
  • Ubicacions de les reproduccions
  • Fonts del trànsit i Dispositius

Obtén més informació sobre les dades disponibles a l'informe de temps de visualització.

A Reproducció en directe pots consultar el pic d'espectadors simultanis i els missatges del xat. L'informe està disponible al nivell de vídeo i pots consultar les mètriques a YouTube Analytics uns quants minuts després que la transmissió en directe hagi finalitzat. Pots baixar les dades com a fitxer CSV.

Les dades de YouTube Analytics es basen en l'identificador de vídeo. Aquestes dades es processen i se'n suprimeix el contingut brossa, i contenen una informació diferent de la que pots veure a la Sala de control en directe.

Obtén més informació sobre els informes de Super Chat.

Nota: els informes d'interacció i els informes d'ingressos no estan disponibles quan es filtra per En directe. Rebràs aquest missatge d'error: Aquestes dades no estan disponibles per en directe o a la carta. Selecciona "En directe i a la carta" o canvia a un altre informe.