Sien jou regstreekse stroom se maatstawwe

Wanneer jy regstreeks stroom op YouTube, kan jy jou stroom se werkverrigting sien. Jy sal verskillende maatstawwe kry, na gelang van of jy van ’n foon of ’n enkodeerder af stroom.

Vanaf Regstreeks Beheerkamer

Jy kan jou stroomgesondheid en -ontledings in Regstreeks Beheerkamer sien terwyl jy stroom. Jy kan die volgende op jou stroom se kontroleskerm sien:

Stroomgesondheid

Stroomstatus: Stroomstatus sluit spesifieke foutboodskappe met instruksies in

Intydse analise

• Gelyktydige kykers: Die aantal gelyktydige kykers. Gelyktydigekykerpiek is die hoogste aantal kykers gedurende ’n regstreekse stroom.
  • Tydsduur: Hoe lank die stroom aan was.
  • Opduime: Die totale aantal kykers wat van die stroom gehou het. Opduime word na die regstreekse stroom se VOD-argief oorgedra.
  • Kletskoers: Die aantal boodskappe wat per minuut in regstreekse klets gestuur is.
  • Kyke: Die totale aantal kere wat ’n regstreekse stroom regstreeks gekyk is.
  • Gemiddelde kykduur: Geskatte gemiddelde aantal minute per kyk van ’n regstreekse stroom.

Na-stroom analise

Na-stroom analise

Wanneer jy ’n regstreekse stroom voltooi, is daar ’n vinnige momentopname van jou stroomstatistieke.

• Kyke: Die totale aantal kere wat ’n regstreekse stroom regstreeks gekyk is.
  • Nuwe intekenaars: Die aantal gebruikers wat tydens die stroom op jou kanaal ingeteken het.
  • Totale kyktyd: Die totale hoeveelheid tyd wat die geleentheid gespeel is oor alle kyke.
  • Gelyktydigekykerpiek: Die hoogste aantal kyke gedurende die stroom.
  • Tydsduur: Die lengte van tyd wat die stroom regstreeks was.
  • Gemiddelde kykduur: Geskatte gemiddelde aantal minute per kyk van ’n regstreekse stroom.
  • Reaksies: Die aantal reaksies en watter tipe reaksies tydens ’n stroom voorgekom het.

In YouTube Studio

Videovlakontledings

• Gemiddelde gelyktydige kykers: Die gemiddelde aantal kykers wat enige tyd gelyktydig kyk na jou stroom.
  • Hoogste aantal gelyktydige kykers: Die maksimum aantal kykers wat gelyktydig na jou stroom gekyk het op enige tydstip.
  • Sleuteloomblikke vir gehoorbehoud: Hoe goed verskillende oomblikke van jou stroom kykers se aandag behou het (geleë in die verslag oor sleuteloomblikke vir gehoorbehoud)
  • Reaksies: Die aantal reaksies en watter tipe reaksies tydens ’n stroom voorgekom het.

Kanaalvlakontledings

• Gemiddelde gelyktydige kykers: Die gemiddelde aantal gelyktydige kykers wat jy oor al jou strome kon lok.
  • Spits gelyktydige kykers: Die maksimum aantal gelyktydige kykers wat jy in al jou strome kon lok.
  • Ure gestroom: Totale aantal ure gegenereer uit regstreekse stroming vanaf periode x tot y.

Vanaf YouTube Analytics

Jy kan in YouTube Analytics sorteer volgens regstreeks, op aanvraag, of regstreeks en op aanvraag.

Opsies om data te sorteer is in die "Regstreeks en Op Aanvraag"-aftreklys in YouTube Analytics

Jy sal kyktydverslae kry vir individuele video’s of vir ’n kanaal, soos gereelde oplaaie.

Verslae sluit in:

• Kyktyd
  • Gehoorbehoud
  • Demografie
  • Terugspeel-liggings
  • Verkeerbronne en toestelle

Jy kan meer inligting kry oor die data wat in die Kyktydverslag beskikbaar is.

In Regstreekse stroming kan jy Piek-mededingers en kletsboodskappe nagaan. Die verslag is beskikbaar op die videovlak en statistieke is beskikbaar in YouTube Analytics binne minute nadat jou regstreekse stroom geëindig het. Jy kan die data as ’n CSV-lêer aflaai.

Data in YouTube Analytics is op video-ID gegrond. The data word verwerk en van strooipos skoongemaak en meet ander inligting as wat jy in die Regstreeks Beheerkamer kry.

Kom meer te wete oor Superklets-verslaggewing.

Let wel: Interaksieverslae en inkomsteverslae is nie beskikbaar wanneer daar vir regstreeks gefiltreer word nie. Jy sal hierdie foutboodskap kry: “Hierdie data is nie vir regstreeks óf vir op aanvraag beskikbaar nie. Kies ‘Regstreeks en op aanvraag’ of wissel na ’n ander verslag.”