Sähköposti-ilmoitusasetukset

Tässä artikkelissa kuvatut ominaisuudet koskevat vain YouTube Studio Content Managerin käyttäjiä. Yleisempää tietoa YouTuben ilmoituksista on tässä ohjeartikkelissa.

Kun otat Content Managerin käyttöön, sinun on valittava, kenelle ilmoitetaan sähköpostitse erilaisista tilitapahtumista. Joillekin henkilöille lähetetään esimerkiksi ilmoitus vaatimusten kiistautuksista, mutta kaikki eivät välttämättä tarvitse näitä tietoja. Sähköposti-ilmoitusten asetusten valinta:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset .
  3. Mene Yleiskatsaus-osiossa kohtaan Sähköposti-ilmoitukset ja lisää sähköpostiosoitteet kenttiin oman valintasi mukaan.
    • Ensisijainen ilmoitus: Nämä osoitteet ovat Content Manager ‑tilin ensisijaiset sähköpostiosoitteet.
      • Niihin lähetetään viesti kaikista Content Managerin tapahtumista, myös alla kuvatuista toiminnoista (omistajuusristiriidat, vaatimusongelmat ja tiedot poistojen käsittelystä).
      • Myös kumppanin tilin tiedot ja raportti-ilmoitukset lähetetään näihin osoitteisiin.
    • Ristiriitailmoitus: Näihin osoitteisiin lähetetään viesti sisältökohteen omistajuusristiriitaan liittyvistä tapahtumista.
    • Ilmoitus vaatimusongelmasta: Näihin osoitteisiin lähetetään viesti uusista vaatimuskiistautuksista ja valituksista.
    • Kolmannen osapuolen vaatimusten ilmoitukset: (vain tiettyjen kumppaneiden saatavilla) Näihin osoitteisiin lähetetään viesti kolmansien osapuolien vaatimuksiin liittyvistä ilmoituksista.

• Poistoilmoitus: Näihin osoitteisiin lähetetään viesti tekemiisi poistopyyntöihin liittyvistä ilmoituksista.
Huom. Jos haluat lisätä tekstikenttään yhden sähköpostiosoitteen, tallenna se painamalla osoitteen kirjoittamisen jälkeen enter. Jos haluat lisätä useita sähköpostiosoitteita, erottele ne pilkulla. Tallenna lopuksi painamalla enter viimeisen osoitteen kirjoittamisen jälkeen.
  1. Klikkaa TALLENNA.