Konfiguration af mailnotifikationer

Funktionerne, der er beskrevet i denne artikel, gælder kun for brugere af YouTube Studio CMS. Hvis du vil vide mere om notifikationer på YouTube generelt, kan du få flere oplysninger her.

Når du konfigurerer din CMS, skal du angive, hvem der skal have besked om forskellige kontoaktiviteter via mail. Der kan f.eks. være nogle brugere, som skal have besked, når et krav bestrides, og andre, som ikke behøver at få en notifikation om det. Sådan konfigurerer du mailnotifikationer:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Indstillinger .
  3. I sektionen Oversigt skal du under Mailnotifikationer angive mailadresser i de relevante tekstfelter:
    • Primære notifikationer: De primære mailadresser for CMS-kontoen.
      • Disse får en mail, når der er aktivitet på CMS'en, inklusive notifikationer for aktiviteterne, der er nævnt nedenfor (ejerskabskonflikter, problemer vedrørende krav og opdateringer om fjernelse).
      • Partnerens kontooplysninger og rapportnotifikationer bliver også sendt til disse mailadresser.
    • Notifikationer om konflikter: Disse får en mail, når der er aktivitet i forbindelse med ejerskabskonflikter.
      • Bemærk! De mailadresser, der angives her, vil være synlige for andre YouTube-partnere, når de pågældende brugere løser ejerskabskonflikter.
    • Notifikation om problem vedrørende krav: Disse får en mail, når der er nye bestridelser af krav og appeller.
    • Notifikationer om tredjepartskrav (kun tilgængelig for nogle partnere): Disse får en mail, når der er statusopdateringer om krav fra tredjeparter.

• Notifikationer om fjernelse: Disse får en mail, når der er statusopdateringer vedrørende de anmodninger om fjernelse, som du har indsendt.
Bemærk! Hvis du kun vil angive en enkelt mailadresse i et tekstfelt, skal du trykke på Enter efter mailadressen for at gemme den. Hvis du vil angive flere mailadresser, skal du adskille dem med et komma. Efter du har angivet den sidste mailadresse, skal du trykke på Enter.
  1. Klik på GEM.