Oppsigelse av kanaler

Hvis kanalen din blir sagt opp, kan det hende du mister muligheten til å bruke, eie eller opprette andre YouTube-kanaler. Når en kanal blir sagt opp, mottar eieren en e-post med forklaring av årsaken.

Oppsigelser som følge av brudd på retningslinjene for brukere

Årsaker til at kanaler kan bli sagt opp:

Hvis du mener kanalen din er sagt opp ved en feil, kan du anke ved å bruke dette skjemaet.

• Ikke send inn en ankeforespørsel mer enn én gang. Jo flere forespørsler vi må gjennomgå, jo lengre tid kan det ta før du får svar.
  • Oppgi så mye informasjon som mulig, inkludert kanal-ID-en din. Jo mer informasjon du oppgir, jo enklere blir det for oss å behandle forespørselen din.

Oppsigelser som følge av opphavsrettsproblemer

Hvis kanalen din er sagt opp på grunn av påstander om brudd på opphavsretten og du mener påstandene er feil, kan du sende inn en innsigelse. Denne prosessen er tilgjengelig selv om kanalen din er sagt opp, men da får du ikke tilgang til nettskjemaet for innsigelser. I stedet kan du sende inn en innsigelse i fritt format.

Du finner mer informasjon om innsigelsesprosessen i senteret for opphavsrett.

Merk: Hvis du sender inn en innsigelse, starter du en juridisk prosess.