Informar de contingut inadequat

Demanem als membres de la comunitat de YouTube que informin del contingut que considerin inadequat. Aquesta acció és anònima perquè els altres usuaris no puguin saber qui ha informat del contingut.

El contingut que es marca com a inadequat no es retira automàticament, sinó que el revisem d'acord amb les directrius següents:

Com es pot marcar el contingut

Informar d'un vídeo

El personal de YouTube revisa els vídeos de què s'informa les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. Un cop s'ha penjat un vídeo a YouTube, se'n pot informar en qualsevol moment i, a continuació, el personal de YouTube el revisarà. Si el nostre equip de revisió no hi troba cap infracció, per moltes vegades que se n'informi no el retirarem del lloc web.

1. Ves al vídeo de què vols informar.
  2. A la part superior del vídeo, toca Més .
  3. Toca Informa .
  4. Selecciona el motiu per què vols informar-ne.

Informar d'una llista de reproducció

Pots informar d'una llista de reproducció si el contingut, el títol, la descripció o les etiquetes infringeixen les nostres directrius de la comunitat.

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Visita la pàgina de la llista de reproducció.
  3. A la part superior dreta de la pantalla, toca Més .
  4. Selecciona Informa d'aquesta llista de reproducció.
  5. Selecciona Envia.

Informar d'una miniatura

Pots informar d'una miniatura de vídeo que vegis al teu feed.

1. Ves a la miniatura de què vols informar.
  2. A sota de la miniatura, toca Més .
  3. Toca Informa.
  4. Selecciona el motiu per què vols informar-ne.
  5. Toca Informa.
Informar d'un comentari

L'enllaç "Informa de contingut brossa o d'ús abusiu" permet que la comunitat informi dels comentaris dels vídeos amb contingut brossa que es pengen o es miren. Si hi ha prou usuaris que marquen un comentari com a contingut brossa, el comentari queda amagat sota l'enllaç "Marcat com a brossa". Si fas clic a l'enllaç "Mostra", podràs tornar a veure el comentari. L'usuari que ha penjat el vídeo també pot "desmarcar" un comentari com a brossa.

1. Ves al comentari de què vols informar.
  2. A sota del comentari, toca Més .
  3. Toca Informa.
  4. Selecciona el motiu per què vols informar-ne.

Utilitza la funció "Informa de contingut brossa o d'ús abusiu" amb molt de compte, ja que als usuaris que en facin un mal ús se'ls pot prohibir utilitzar YouTube.

El meu comentari s'ha marcat com a contingut brossa de manera incorrecta

Si s'ha marcat un comentari teu com a contingut brossa i creus que no ho és, pots contactar amb l'usuari que ha penjat el vídeo i demanar-li que restableixi el teu comentari.

Informar d'un missatge del xat en directe

Els membres de la comunitat poden informar de missatges inadequats que s'hagin publicat en reproduccions en directe.

1. Ves al missatge de què vols informar.
  2. A sota del comentari, toca Més .
  3. Toca Informa.
  4. Selecciona el motiu per què vols informar-ne.
Informar d'un canal

Si vols informar d'un canal, cal que ho facis en un ordinador. Fes clic a la pestanya Ordinador i segueix les instruccions de la secció "Informar d'un canal".

Marcar contingut a YouTube al televisor

Pots informar d'un vídeo directament des de l'aplicació YouTube al televisor.

1. Al menú del reproductor de vídeo, selecciona Informa
  2. Es mostrarà un menú perquè seleccionis el motiu pel qual vols informar del vídeo.
  3. Un cop l'hagis seleccionat, veuràs un missatge de confirmació.

Altres opcions per informar de vídeos

Si marcar un vídeo no et permet capturar amb precisió el problema, disposem d'altres mecanismes per informar-ne que pots utilitzar.

Informes de privadesa

Per presentar una reclamació de privadesa, inicia el procés de reclamació de privadesa. Durant aquest procés sempre es respecta la teva privadesa.
Informes legals
Per informar d'una qüestió legal en nom propi o d'un client, fes el següent:
  1. Ves a la pàgina de visualització del vídeo del qual vols informar.
  2. A sota del vídeo, fes clic al menú de tres punts.
  3. Fes clic a Informa.
  4. Selecciona "Infringeix els meus drets".
  5. Selecciona el problema que correspongui. Si el teu problema no hi figura, selecciona "Una altra reclamació legal".
  6. Emplena el formulari i envia'l.
Per accelerar la investigació de la teva reclamació, et recomanem que l'enviïs mitjançant el formulari web, en lloc de fer-ho per fax o correu postal.
Tingues en compte que fer un ús abusiu dels nostres formularis legals pot comportar la cancel·lació del teu compte de YouTube.

Imatges del moment de la mort d'una persona o de danys físics greus

Respectem els desitjos de les famílies pel que fa a vídeos que mostren els seus éssers estimats mentre pateixen danys físics greus. Si identifiques contingut que mostra un familiar en el moment de la seva mort o mentre pateix danys físics greus i vols sol·licitar la supressió d'aquest contingut, contacta amb nosaltres a través del nostre formulari web.
Revisem amb cura cada sol·licitud, però tingues en compte que valorem l'interès públic i informatiu del contingut per determinar si cal suprimir-lo.