Polítiques addicionals

Promoure la infracció de les condicions del servei

Si publiques contingut en què s'anima altres usuaris a infringir les condicions del servei, és possible que suprimim el contingut, que penalitzem el teu compte i, en alguns casos, que el cancel·lem.

Publicar contingut suprimit anteriorment o contingut de creadors amb restriccions o el compte cancel·lat

Publicar contingut que s'hagi suprimit anteriorment perquè infringia les nostres condicions del servei, o contingut de creadors que actualment tenen restriccions al canal o els comptes dels quals s'han cancel·lat es considerarà una elusió d'acord amb les nostres condicions del servei.

Si publiques aquest tipus de contingut, és possible que se suprimeixi i que penalitzem o cancel·lem el teu canal de YouTube. Això també es pot aplicar als altres canals que siguin propietat teva.

Requisits d'edat als productes de Google

És possible que et demanem que confirmis la teva edat si creiem que ets massa jove per utilitzar YouTube. Pots obtenir més informació sobre aquest procés aquí