Beskyttelse af din identitet

Du skal føle dig sikker på YouTube, og derfor opfordrer vi dig til at give os besked, hvis videoer eller kommentarer på websitet krænker dit privatliv eller din følelse af sikkerhed.

Hvis nogen har offentliggjort dine personlige oplysninger eller uploadet en video af dig uden dit kendskab (inklusive optagelser af dig under private eller følsomme omstændigheder), kan du bede uploaderen om at fjerne indholdet. Hvis du ikke kan nå til enighed med uploaderen, eller hvis du ikke føler dig tryg ved at kontakte vedkommende, kan du følge processen for klager vedrørende krænkelse af privatliv for at anmode om at få indholdet fjernet på baggrund af vores retningslinjer for privatliv

Rapportér AI-genereret eller andet syntetisk indhold, der ligner dig eller lyder som dig: Hvis nogen har brugt AI til at ændre eller skabe indhold, der ligner dig eller lyder som dig, kan du bede om at få det fjernet. For at være kvalificeret til fjernelse skal indholdet portrættere en realistisk ændret eller syntetisk udgave af dig. Vi tager en række faktorer i betragtning, når vi vurderer klagen, bl.a.:

• Om indholdet er ændret eller syntetisk
  • Om personen kan identificeres entydigt
  • Om indholdet er realistisk
  • Om indholdet omfatter parodi, satire eller anden værdi, som er i offentlighedens interesse.
  • Om indholdet omfatter en offentlig eller velkendt person, der udviser følsom adfærd, f.eks. kriminel aktivitet, vold eller anbefaling af et produkt eller en politisk kandidat

Du kan oprette en rapport ved at følge processen for klager vedrørende krænkelse af privatliv, hvis der er tale om ændret eller syntetisk indhold. Få flere oplysninger om etiketter for ændret eller syntetisk indhold.

Kriterier for fjernelse af indhold

I vores retningslinjer for privatliv kan du få en detaljeret forklaring af vores proces for klager vedrørende krænkelse af privatliv. Du kan også læse om de faktorer, vi tager hensyn til, når vi evaluerer klager over krænkelse af privatliv.

En person skal være entydigt identificerbar, før indhold kommer i betragtning til fjernelse, og det skal være den pågældende person eller dennes juridiske repræsentant, der indsender klagen. Hvis du vil bruge processen for klager vedrørende krænkelse af privatliv, skal du sørge for, at du er entydigt identificerbar i indholdet. Ved vurderingen af, om en enkeltperson er entydigt identificerbar, tager vi følgende faktorer i betragtning:

• Billede eller stemme
  • Fulde navn
  • Økonomiske oplysninger
  • Kontaktoplysninger
  • Andre personhenførbare oplysninger

Når du rapporterer en klage om krænkelse af privatliv, tager vi faktorer som offentlighedens interesse, nyhedsværdi og samtykke i betragtning, når vi træffer vores endelige afgørelse. Det indgår også i vores overvejelser, hvorvidt videoerne viser død eller alvorlig personskade.

Af hensyn til afdødes privatliv og eftermæle tager vi anmodninger fra de nærmeste familiemedlemmer eller juridiske repræsentanter i betragtning ved verificering af en persons død.

Tips til, hvordan du beskytter dit privatliv på YouTube:

• Tænk dig grundigt om, inden du opslår personlige oplysninger. Dette omfatter ting som den by, du bor i, hvor du går i skole og din hjemmeadresse.
  • Beskyt dine kontooplysninger, og del ikke din adgangskode med andre. YouTube-medarbejdere vil aldrig bede dig om din adgangskode. Du må ikke lade dig narre, i tilfælde af at nogen kontakter dig og foregiver at være fra YouTube.
  • Få tilladelse først. Sørg for at få tilladelse, før du filmer andre personer eller slår indhold op med deres personlige oplysninger.
  • Gå til vores side med indstillinger for privatliv og sikkerhed, hvor du finder en række værktøjer, du kan bruge til at administrere dit indhold og din oplevelse på websitet.
  • Se bedste praksis til at beskytte din Google-konto.
  • Større sikkerhed for Google-konto: Beskyt dine konti ved hjælp af totrinsverificering.