Beskyttelse af dine personlige oplysninger

Du skal føle dig sikker på YouTube, og derfor opfordrer vi dig til at give os besked, hvis videoer eller kommentarer på webstedet krænker dine personlige oplysninger eller din følelse af sikkerhed.

Hvis nogen har opslået dine personlige oplysninger eller uploadet en video af dig uden dit samtykke, skal du kontakte uploaderen og bede vedkommende om at fjerne indholdet. Hvis du ikke kan nå til enighed med uploaderen, eller hvis du ikke føler dig tryg ved at kontakte vedkommende, kan du anmode om at få fjernet indhold på baggrund af vores retningslinjer for beskyttelse af personlige oplysninger

Kriterier for fjernelse af indhold

I vores retningslinjer for beskyttelse af personlige oplysninger kan du få en detaljeret forklaring på vores proces for klager om krænkelse af privatliv og de faktorer, vi tager hensyn til, når vi evaluerer påstande om krænkelse af privatliv.

For at indhold kan komme i betragtning til at blive fjernet, skal en enkeltperson være entydigt identificerbar. Hvis du vil bruge processen for klager vedrørende krænkelse af privatliv, skal du sørge for, at du er entydigt identificerbar i det indhold, du vil rapportere, inden du fortsætter. Ved vurderingen af, om en enkeltperson er entydigt identificerbar, tager vi følgende faktorer i betragtning:

• Billede eller stemme
  • Fulde navn
  • Økonomiske oplysninger
  • Kontaktoplysninger
  • Andre personhenførbare oplysninger

Når du rapporterer en klage om krænkelse af privatliv, overvejer vi faktorer som offentlig interesse, nyhedsværdi og samtykke, når vi træffer vores endelige afgørelse.

Tips til, hvordan du beskytter dine personlige oplysninger på YouTube:

• Tænk dig grundigt om, inden du opslår personlige oplysninger. Dette omfatter oplysninger som den by, du bor i, hvor du går i skole og din hjemmeadresse.
  • Beskyt dine kontooplysninger, og del ikke din adgangskode med andre. YouTube-medarbejdere vil aldrig bede dig om din adgangskode. Du må ikke lade dig narre, i tilfælde af at nogen kontakter dig og foregiver at være fra YouTube.
  • Få tilladelse først. Som en tommelfingerregel skal du have tilladelse, før du filmer andre personer eller slår indhold op, der indeholder deres personlige oplysninger.
  • Gå til vores side med indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed, hvor du finder en række værktøjer, du kan bruge til at administrere dit indhold og din oplevelse på websitet.
  • Se de optimale løsninger til at beskytte din Google-konto.
  • Større sikkerhed for Google-konto: Beskyt dine konti ved hjælp af totrinsbekræftelse.