Creative Commons

Canvis en les atribucions dels vídeos: a partir del setembre de 2021, la pàgina de visualització d'atribucions es discontinuarà a causa del seu poc ús. De totes maneres, pots continuar afegint l'atribució als teus vídeos actualitzant-ne la descripció.

Les llicències Creative Commons ofereixen un mètode estàndard als creadors de contingut perquè puguin autoritzar altres persones a utilitzar les seves obres. YouTube permet als creadors marcar els seus vídeos amb una llicència Creative Commons CC BY.

Si has marcat un vídeo teu amb aquesta llicència, en conservaràs els drets d'autor i altres creadors podran reutilitzar la teva obra sempre que compleixin els termes de la llicència.

Creative Commons a YouTube

Tots els creadors poden marcar els vídeos que pengen amb una llicència Creative Commons.

La llicència estàndard de YouTube continua sent la configuració predeterminada per a totes les pujades. Per revisar les condicions d'aquesta llicència, consulta les nostres condicions del servei.

Les llicències Creative Commons només es poden utilitzar en contingut 100 % original. Si hi ha una reclamació de Content ID al teu vídeo, no pots marcar-lo amb la llicència Creative Commons.

Si marques el teu vídeo original amb aquesta llicència, dones permís a tota la comunitat de YouTube per utilitzar-lo i editar-lo.

Contingut apte per a una llicència Creative Commons

Només pots marcar el vídeo que pengis amb una llicència Creative Commons si la llicència CC BY es pot aplicar a tot el contingut. A continuació s'indiquen alguns exemples de contingut al qual es pot atorgar una llicència d'aquest tipus:

• Contingut original que hagis creat.
  • Altres vídeos marcats amb una llicència CC BY.
  • Vídeos de domini públic.