Språktillgänglighet för YouTube-kreatörer

Språk för YouTubes support för kreatörer

Support via chatt och e-post är tillgängligt på följande språk:
  • arabiska
  • bengali
  • kinesiska (förenklad)
  • kinesiska (traditionell)
  • engelska
  • franska
  • tyska
  • hindi
  • italienska
  • indonesiska
  • japanska
  • koreanska
  • polska
  • portugisiska
  • ryska
  • spanska
  • thai
  • turkiska
  • vietnamesiska
  • urdu

Obs! E-postsupport på engelska och spanska är tillgänglig dygnet runt. Alla andra språk: måndag–fredag under kontorstid.

Språktillgänglighet på YouTube

YouTubes produktgränssnitt och hjälpcenter är tillgängliga på fler språk. Klicka på nedåtpilen för att välja språk längst ned på sidan.

Om YouTubes partnerprogram är tillgängligt i ditt land eller din region lägger vi in relevanta annonser på lämpligt språk i dina videor.