Beschikbare talen voor YouTube-creators

Talen voor support voor YouTube-creators

Support via chat en e-mail is beschikbaar in de volgende talen:
  • Arabisch
  • Bengaals
  • Chinees (vereenvoudigd)
  • Chinees (traditioneel)
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Hindi
  • Italiaans
  • Indonesisch
  • Japans
  • Koreaans
  • Pools
  • Portugees
  • Russisch
  • Spaans
  • Thais
  • Turks
  • Vietnamees
  • Urdu

Opmerking: E-mailsupport in het Engels en Spaans is 24/7 beschikbaar. Support voor alle andere talen is maandag tot en met vrijdag beschikbaar tijdens standaard kantooruren.

Beschikbare talen op YouTube

De productinterface en het Helpcentrum van YouTube zijn beschikbaar in meer talen. Klik onderaan de pagina op de pijl-omlaag om je taal te kiezen.

Als het YouTube-partnerprogramma in je land of regio beschikbaar is, geven we relevante advertenties in de juiste taal bij je video's weer.