Creators in the YouTube Partner Program can start sharing ads revenue from Shorts in February 2023. Shorts views are already counting towards new program eligibility requirements for creators not in YPP. Learn more!

YouTuben sisällöntuottajien kielivaihtoehdot

YouTuben sisällöntuottajien tuen kielivaihtoehdot

Chat- ja sähköpostituki ovat saatavilla seuraavilla kielillä:
  • arabia
  • bengali
  • kiina (yksinkertaistettu)
  • kiina (perinteinen)
  • englanti
  • ranska
  • saksa
  • italia
  • indonesia
  • japani
  • korea
  • puola
  • portugali
  • venäjä
  • espanja
  • thai
  • turkki
  • vietnam
  • urdu

Huom. Sähköpostituki on saatavilla englanniksi ja espanjaksi ympäri vuorokauden. Kaikilla muilla kielellä tuki on saatavilla maanantaista perjantaihin normaalina työaikana.

YouTuben kielivaihtoehdot

YouTuben käyttöliittymä ja YouTuben ohjekeskus ovat saatavilla myös muilla kielillä. Klikkaa alanuolta sivun alareunasta ja valitse kieli.

Jos YouTube-kumppaniohjelma on saatavilla maassasi tai alueellasi, AdSense näyttää videoihisi liittyviä mainoksia omalla kielelläsi.