YouTuben sisällöntuottajien kielivaihtoehdot

YouTuben sisällöntuottajien tuen kielivaihtoehdot

Chat- ja sähköpostituki ovat saatavilla seuraavilla kielillä:
  • arabia
  • bengali
  • kiina (yksinkertaistettu)
  • kiina (perinteinen)
  • englanti
  • ranska
  • saksa
  • hindi
  • italia
  • indonesia
  • japani
  • korea
  • puola
  • portugali
  • venäjä
  • espanja
  • thai
  • turkki
  • vietnam
  • urdu

Huom. Sähköpostituki on saatavilla englanniksi ja espanjaksi ympäri vuorokauden. Kaikilla muilla kielellä tuki on saatavilla maanantaista perjantaihin normaalina työaikana.

YouTuben kielivaihtoehdot

YouTuben käyttöliittymä ja YouTuben ohjekeskus ovat saatavilla myös muilla kielillä. Klikkaa alanuolta sivun alareunasta ja valitse kieli.

Jos YouTube-kumppaniohjelma on saatavilla maassasi tai alueellasi, voimme näyttää videoissasi relevantteja mainoksia omalla kielelläsi.