Varför visas annonser i mina videor trots att jag inte är YouTube-partner?

Annonser kan visas i dina videor även om du inte själv har aktiverat intäktsgenerering för dem.

Om videorna innehåller material som du inte innehar de nödvändiga rättigheterna till kan den som äger rättigheterna välja att visa annonser i dina videor. YouTube kan också visa annonser i videor på kanaler som inte deltar i YouTubes partnerprogram. Läs mer i vår blogg.

Bli partner och tjäna pengar på annonsering

YouTubes partnerprogram finns i flera länder/regioner, så att fler kreatörer kan aktivera intäktsdelning från annonser. Om du vill se fördelarna med programmet kan du besöka sidan Översikt över YouTubes partnerprogram. Du kan också läsa om hur du blir en partner och aktiverar intäktsgenerering för din kanal.

Mina videor lämpar sig inte för annonser

Om du ser en annons som du anser bryter mot våra annonspolicyer kan du rapportera annonsen genom att fylla i det här formuläret. Du kan även välja informationsknappen längst ned medan annonsen spelas upp.