Jeg er ikke YouTube-partner, så hvorfor ser jeg annoncer på mine videoer?

Der kan vises annoncer på dine uploadede videoer, selvom du ikke selv har aktiveret indtægtsgenerering for videoerne.

Hvis din video indeholder materiale, som du ikke selv har alle de nødvendige rettigheder til, kan rettighedsindehaveren have valgt at placere annoncer på den.YouTube kan også vise annoncer på videoer fra kanaler, der ikke er med i YouTubes partnerprogram. Få flere oplysninger på vores blog.

Bliv partner, og tjen penge på annoncering

YouTubes partnerprogram er tilgængeligt i mange lande/regioner, så flere youtubere kan aktivere indtægtsdeling fra annoncer. Gå til siden med oversigten over YouTubes partnerprogram for at se programmets fordele. Du kan også få flere oplysninger om, hvordan du bliver partner og konfigurerer indtægtsgenerering på din kanal.

Annoncerne er ikke passende for min video

Hvis du ser en annonce, som du mener er i strid med vores annoncepolitikker, kan du rapportere den ved at udfylde denne formular. Du kan også rapportere annoncen, mens den afspilles, ved at vælge infoknappen nederst.