Sådan finder du rundt på YouTube

Er du logget ind? Din oplevelse på YouTube bliver i høj grad påvirket af, om du er logget ind på din Google-konto eller ej. Få flere oplysninger om brug af din Google-konto til YouTube.

Start

Når du åbner YouTube-appen til Android og logger ind, kommer du til fanen Start. Når du begynder at se videoer, vises der anbefalede videoer på fanen Start baseret på dine præferencer og din aktivitet på YouTube. Få flere oplysninger om administration af dine anbefalinger.

Når du er på YouTube, kan du altid trykke på Start for at komme tilbage til fanen Start.

Menuen Udforsk

Menuen Udforsk viser populære sider og destinationssider. Du kan vælge mellem følgende kategorier: Hot lige nu, Shopping, Gaming, Musik, Sport, Nyheder, Film og serier, Live, Mode og skønhed, Podcasts, YouTube Premium, YouTube Studio, YouTube Kids, YouTube TV, YouTube Music og Kurser eller Læring (de viste kategorier varierer efter lokation).

Abonnementer

Fanen Abonnementer viser dig de nyeste videoer fra de kanaler, du abonnerer på. Du kan også se en liste over de kanaler, du abonnerer på, øverst på siden. Du kan gå til den ønskede kanal ved at trykke på kanalgrafikken. Få flere oplysninger om at abonnere på kanaler.

Notifikationer

På fanen Notifikationer finder du dine beskeder og notifikationer. Få flere oplysninger om administration af dine notifikationer.

Samling

På fanen Samling finder du Historik, Dine videoer, Køb, Se senere og Playlister. Få flere oplysninger om at administrere din samling.

Cast

Hvis du har en Chromecast, et smart-tv eller en understøttet streamingenhed, kan du oprette forbindelse til YouTube-appen ved hjælp af knappen Cast . Få oplysninger om at oprette forbindelse til en enhed for at se YouTube på TV.

Opret

Tryk på Opret  for at optage en video, starte en livestream eller uploade videoer fra din mobilenhed. Få flere oplysninger om at uploade videoer og starte livestreams.

Shorts

På fanen Shorts finder du videoindhold i kort format fra hele YouTube. Få flere oplysninger om Shorts-videoer.

Søg

Søgefunktionen hjælper dig med at finde de videoer, du vil se på YouTube. Tryk på Søg for at starte, angiv, hvad du søger efter, og filtrér derefter resultaterne efter videoer, kanaler eller playlister. Dine præferencer og din aktivitet på YouTube vil påvirke søgeresultaterne. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine søgeresultater.

Profilbillede

Tryk på dit profilbillede nederst til højre for at gå til fanen Dig. Derfra kan du se alt det, du har set, downloadet eller købt på YouTube. Du kan også finde kontorelaterede indstillinger og kanaloplysninger på denne side.