Se YouTube på dit smart-tv ved at tilknytte dine enheder

Når du ser YouTube på dit smart-tv, kan du se videoer på en større skærm med bedre billed- og lydkvalitet.

Sådan logger du ind på YouTube på dit tv

I denne artikel kan du læse om, hvordan du knytter dine enheder til dit smart-tv via:

• Casting: Brug din telefon, tablet eller computer til at caste en YouTube-video til dit tv og se den på en større skærm.
  • Parring: Når du ser YouTube på dit tv, kan du parre din telefon med dit tv for at fortsætte med at styre videoer via din telefon.
  • Brug af en tv-kode: Hvis din telefon og dit fjernsyn er tilsluttet forskellige Wi-Fi-netværk, kan du oprette tilknytning mellem dem via en tv-kode og caste din video til dit tv.

Hvis du ikke bruger en tv-kode eller en computer til at oprette tilknytning, skal du sørge for, at du har downloadet YouTube-appen på din telefon eller tablet.

Bemærk!
  • Hvis du er medlem af YouTube TV og gerne vil se YouTube TV på dit fjernsyn, kan du få flere oplysninger ved at gå til Hjælp til YouTube TV.
  • Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige med forældrestyrede konti på YouTube.
  • Hvis du er logget ind på en YouTube Kids-profil via YouTube-appen på dit smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol, ser du muligvis en fejlmeddelelse, når du forsøger at caste en video. Skift til en anden profil, hvis du ser en fejlmeddelelse.

Cast YouTube til dit smart-tv eller din streamingenhed

Med funktionen Cast kan du bruge din telefon, tablet eller computer til at styre YouTube-oplevelsen på tv. Hvis du vil caste fra en mobilenhed eller tablet, skal du downloade YouTube-appen. Du kan ikke caste fra youtube.com i en mobilbrowser.

Sådan caster du YouTube til dit smart-tv eller din streamingenhed

Kom i gang med at caste

Opret tilknytning til dit smart-tv eller din streamingenhed:

1. Sørg for, at din computer og dit smart-tv eller din streamingenhed er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn YouTube-appen på dit smart-tv eller din streamingenhed.
  3. Gå til youtube.com i browseren på din computer.
  4. Åbn den video, du vil se, og klik på Cast i videoafspilleren.
  5. Vælg den enhed, du vil caste til, og vent, til der er oprettet forbindelse. Når der er oprettet tilknytning, afspilles videoen på dit tv eller din streamingenhed.

Stop castingen

Afbryd forbindelsen til dit smart-tv eller din streamingenhed

1. Klik på Cast .

2. Klik på Stop cast for at afbryde forbindelsen.
Bemærk! Nogle funktioner er ikke tilgængelige, når du caster fra din browser. Cast fra YouTube-appen for at bruge avancerede funktioner.

Par YouTube med din telefon eller tablet

Med parring kan du knytte YouTube på dit smart-tv eller din streamingenhed til din telefon eller tablet. Hvis du vil parre en enhed, skal du være logget ind med den samme Google-konto på dit tv og din telefon eller tablet.

Sådan parrer du din telefon og dit tv, mens du ser YouTube

Parring

Sådan parrer du en mobilenhed med dit smart-tv eller din streamingenhed:

1. Tænd for dit smart-tv eller din streamingenhed.
  2. Åbn YouTube-appen på din mobilenhed eller tablet.
    • Bemærk! Sørg for, at du er logget ind på den samme Google-konto på dit tv og din mobilenhed.
  3. Når du bliver bedt om det, skal du trykke på Tilknyt for at parre din mobilenhed med dit fjernsyn.
    • Hvis du ikke får vist et pop op-vindue, eller du kommer til at lukke det ved en fejl, kan du oprette tilknytning ved hjælp af Cast eller en tv-kode.
  4. Videoafspilleren åbnes i appen på din telefon eller tablet og viser, at du har forbindelse til dit tv eller din streamingenhed.

Fjern parring

Sådan fjerner du parringen af en mobilenhed fra dit smart-tv eller din streamingenhed:

1. Tryk på Cast .
  2. Tryk derefter på AFBRYD.

Knyt YouTube til dit tv med en tv-kode

Når du knytter din telefon eller tablet til dit smart-tv eller din streamingenhed via en tv-kode, kan du se YouTube på dit tv, når du ikke har forbindelse til Wi-Fi. Brug din telefon eller tablet til at afspille indhold på dit fjernsyn eller din streamingenhed.

Muligheden for at bruge en tv-kode er ikke tilgængelig på computere. Hvis du bruger en computer til at oprette tilknytning til dit tv eller din streamingenhed, skal du caste i stedet.

Sådan tilknytter du YouTube på dit tv med en kode

Opret tilknytning mellem enheder med en tv-kode

1. Åbn YouTube-appen på dit smart-tv eller din streamingenhed.
  2. Gå til Indstillinger .
  3. Rul ned til Tilknyt med tv-kode. Der vises en blå tv-kode på dit tv. Denne kode består kun af tal.
  4. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
  5. Tryk på Cast .
  6. Tryk på Tilknyt med tv-kode.
Angiv den blå tv-kode, der vises på dit tv, og tryk på TILKNYT.

Afbryd forbindelsen til dine enheder, og slut dem til igen

Når du har tilknyttet dine enheder med en tv-kode, kan du afbryde forbindelsen og genoprette forbindelsen for at afspille indhold fra enheden på dit tv.

Afbryd forbindelsen mellem en tilknyttet enhed og dit tv

1. Tryk på Cast .
  2. Tryk på Fjern tilknytning.

Opret forbindelsen fra en tilknyttet enhed til dit tv igen

1. Start YouTube på dit smart-tv.
  2. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
  3. Tryk på dit profilbillede .
  4. Tryk på Indstillinger .
  5. Tryk på Generelt.
  6. Tryk på Se på tv.
  7. Find den tidligere tilknyttede tv-enhed, og klik på TILKNYT.

Fjern tilknytningen af enheder, der blev tilknyttet ved hjælp af en tv-kode

Hvis du ikke længere vil bruge din telefon eller tablet med dit smart-tv eller din streamingenhed, kan du fjerne tilknytningen. Når en enhed er fjernet, skal du bruge en ny kode til at tilknytte enheden igen.

Du kan fjerne tilknyttede enheder via:

• Smart-tv eller streamingenhed
  • Telefon eller tablet

Du kan ikke fjerne tilknytningen af individuelle enheder. Hvis du fjerner tilknytningen af en enkelt enhed, fjernes alle tilknyttede enheder.

Fjern tilknytningen ved hjælp af dit smart-tv eller din streamingenhed

1. Åbn YouTube-appen på dit smart-tv eller din streamingenhed.
  2. Gå til Indstillinger .
  3. Vælg Tilknyttede enheder.
  4. Vælg Fjern tilknytning til alle enheder for at fjerne tilknytningen til alle enheder på én gang.

Fjern tilknytningen på din telefon eller tablet

1. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede .
  3. Tryk på Indstillinger .
  4. Tryk på Generelt.
  5. Tryk på Se på tv.
  6. Tryk på Slet enheder.
  7. Tryk på SLET for at fjerne tilknytningen til smart-tv'et eller streamingenheden.

Se YouTube på dit smart-tv eller din streamingenhed

Brug YouTube-appen som fjernbetjening

1. Tryk på Cast .
  2. Tryk på Fjernbetjening .
  3. Brug fjernbetjeningen på skærmen til at styre din cast-oplevelse.

Brug fjernbetjeningen til dit smart-tv

• Prøv at bruge fjernbetjeningen til dit tv til at styre din cast-oplevelse. De fleste fjernbetjeninger til tv understøttes uden yderligere konfiguration.
  • Hvis din fjernbetjening ikke fungerer, kan du tjekke vejledningen til dit smart-tv for at se, om det understøtter CEC. Hvis det er tilfældet, skal du følge vejledningen i manualen for at aktivere CEC og prøve at bruge din fjernbetjening til at styre cast-oplevelsen.

Brug stemmestyring til at administrere din cast

1. Åbn en video i YouTube-appen.
  2. Tryk på Cast .
  3. Tryk på mikrofonen .
  4. Tal til din enhed for at styre din cast-oplevelse.

Stemmestyring er ikke tilgængelig på alle enheder.