Yhteisösääntöjen rikkomisesta saadusta varoituksesta tai videon poistosta valittaminen

Tässä sisällössä kerrotaan, miten voit valittaa yhteisösääntöjen rikkomisesta syntyneistä varoituksista ja poistoista. Jos videosi on poistettu tekijänoikeusrikkomuksen vuoksi, voit lukea lisää tekijänoikeusvaroituksiin liittyvistä toimenpiteistä.

Kun poistamme sisältöäsi yhteisösääntöjen rikkomisen vuoksi, saatat saada varoituksen. Varoitus annetaan, kun joko YouTube-yhteisön jäsen tai älykäs tunnistustekniikkamme merkitsee YouTube-sisällön tarkistettavaksi ja arviointitiimimme toteaa, että se rikkoo yhteisösääntöjä. Jos kanavasi saa varoituksen, ilmoitamme sinulle siitä sähköpostitse, mobiilisovelluksessa ja tietokoneen työpöytäilmoituksella. Lisäksi näet ilmoituksen kanavan asetuksissa, kun seuraavan kerran kirjaudut YouTubeen.

Ennen kuin aloitat, tutustu varoitukseesi liittyvään käytäntöön. Nähtävänä on myös esimerkkejä sisällöstä, joka johtaa varoitukseen yhteisösääntöjen rikkomisesta. Valitus on tehtävä 90 päivän kuluessa huomautuksen tai varoituksen antamisesta.

YouTube Studion Android-sovellus

1. Avaa YouTube Studio ‑sovellus .
  2. Napauta alavalikosta Sisältö .
  3. Valitse rajoitettu video ja napauta rajoitusta.
  4. Valitse Tarkista ongelmat.
  5. Napauta vaatimusta.
  6. Lisää valituksen syy ja valitse Lähetä.

Jos kyseessä on soittolista tai pikkukuva:

Saat ilmoituksen sähköpostilla, jos soittolistasi tai pikkukuvasi on poistettu yhteisösääntöjen rikkomisen vuoksi. Jos sisältö ei mielestäsi riko yhteisösääntöjä ja se on poistettu virheellisesti, voit valittaa asiasta sähköpostista löytyvällä lomakkeella.

Huom. Videon poistaminen ei poista varoitusta. Jos poistat videosi, varoitus pysyy voimassa kanavallasi etkä voit valittaa siitä enää.

Jos olet saanut varoituksen yhteisösääntöjen rikkomisesta liittyen sisällössäsi oleviin linkkeihin, tutustu sisällössä olevia linkkejä koskevaan käytäntöön ja valitusprosessiin.

Yhteisösääntöjen rikkomisesta saadusta varoituksesta valittaminen

Kun poistamme sisältöäsi yhteisösääntöjen rikkomisen vuoksi, saatat saada varoituksen. Varoitus annetaan, kun joko YouTube-yhteisön jäsen tai älykäs tunnistustekniikkamme merkitsee YouTube-sisällön tarkistettavaksi ja arviointitiimimme toteaa, että se rikkoo yhteisösääntöjä. Jos kanavasi saa varoituksen, ilmoitamme sinulle siitä sähköpostitse, mobiilisovelluksessa ja tietokoneen työpöytäilmoituksella. Lisäksi näet ilmoituksen kanavan asetuksissa, kun seuraavan kerran kirjaudut YouTubeen.

Ennen kuin aloitat, tutustu varoitukseesi liittyvään käytäntöön. Nähtävänä on myös esimerkkejä sisällöstä, joka johtaa varoitukseen yhteisösääntöjen rikkomisesta. Valitus on tehtävä 90 päivän kuluessa huomautuksen tai varoituksen antamisesta.

Varoituksesta valittaminen

1. Avaa YouTube Studion hallintapaneeli.
  2. Valitse Kanavarikkomukset-kortti.
  3. Valitse TEE VALITUS.
Huom. Videon poistaminen ei poista varoitusta. Jos poistat videosi, varoitus pysyy voimassa kanavallasi etkä voi valittaa siitä enää.

Jos olet saanut varoituksen yhteisösääntöjen rikkomisesta liittyen sisällössäsi oleviin linkkeihin, tutustu sisällössä olevia linkkejä koskevaan käytäntöön ja valitusprosessiin.

Jos kyseessä on soittolista tai pikkukuva:
Saat ilmoituksen sähköpostilla, jos soittolistasi tai pikkukuvasi on poistettu yhteisösääntöjen rikkomisen vuoksi. Jos sisältösi ei mielestäsi riko yhteisösääntöjä ja se poistettiin virheellisesti, voit valittaa varoituksesta käyttämällä sähköpostin lomaketta.

Huom. Videoita voidaan poistaa monista syistä. Jos et pysty valittamaan videon poistosta, se on saatettu poistaa muusta syystä kuin yhteisösääntöjen rikkomisesta. Voit ratkaista videopoistoihin liittyviä ongelmia tämän ohjekeskuksen artikkelin avulla.

Mitä tapahtuu, kun olet lähettänyt valituksen

Saat YouTubelta sähköpostiviestin valituksesi tuloksesta, joka johtaa johonkin seuraavista:

• Jos toteamme, että sisältösi noudattaa yhteisösääntöjä, palautamme sen ja poistamme varoituksen kanavaltasi. Jos valitat huomautuksesta ja valitus hyväksytään, seuraavasta rikkomuksesta annetaan uusi huomautus.
  • Jos toteamme, että sisältösi noudattaa yhteisösääntöjä mutta ei sovi kaikille katsojille, lisäämme sille ikärajan. Jos kyseessä on video, sitä ei näytetä käyttäjille, jotka eivät ole kirjautuneet sisään, jotka ovat alle 18-vuotiaita tai jotka käyttävät rajoitettua tilaa. Jos kyseessä on oma pikkukuva, se poistetaan.
  • Jos toteamme, että sisältösi rikkoo yhteisösääntöjä, varoitus pysyy voimassa ja video poistetaan sivustolta. Hylätystä valituksesta ei seuraa ylimääräistä rangaistusta.

Voit valittaa jokaisesta varoituksesta vain kerran.