Vi modtager i øjeblikket mange supporthenvendelser. Du kan forvente længere ventetid end normalt vedrørende spørgsmål via mail, chat og @TeamYouTube på Twitter.

Appellér en videofjernelse eller et strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet

Dette indhold beskriver, hvordan du appellerer fjernelser og strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet. Hvis din video er blevet fjernet af hensyn til ophavsretten, kan du få mere at vide om dine muligheder i forbindelse med strafklip for at krænke ophavsretten.

Når vi fjerner dit indhold på grund af en overtrædelse af retningslinjerne for fællesskabet, kan du få tildelt et strafklip. Strafklip udstedes, når indhold på YouTube rapporteres til gennemgang, og vores team afgør, at det ikke følger vores retningslinjer for fællesskabet. Rapporteringen kan foretages enten af YouTube-fællesskabet eller vores smarte registreringsteknologi. Hvis din kanal modtager et strafklip, får du en mail og notifikationer på mobil og computer. Derudover vil du kunne se en advarsel i dine kanalindstillinger, næste gang du logger ind på YouTube.

Før du går i gang, skal du læse politikken, som vedrører strafklippet. Vi viser også eksempler på indhold, som resulterer i et strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet. Du kan kun appellere i 90 dage, efter at du har fået en advarsel eller et strafklip.

YouTube Studio-appen til Android

1. Åbn YouTube Studio-appen .
  2. I menuen nederst skal du trykke på Indhold .
  3. Vælg en video med en begrænsning, og tryk derefter på begrænsningen.
  4. Tryk på Gennemgå problemer.
  5. Tryk på det relevante krav.
  6. Angiv din grund til at appellere, og klik på Send.

Hvis det er en playliste eller et miniaturebillede:

Du modtager en mail, hvis din playliste eller dit miniaturebillede blev fjernet på grund af en overtrædelse af vores retningslinjer for fællesskabet. Hvis du mener, at dit indhold ikke overtræder retningslinjerne for fællesskabet og er blevet fjernet ved en fejl, kan du bruge formularen i mailen til at appellere.

Bemærk! Sletning af videoen fjerner ikke strafklippet. Hvis du sletter din video, forbliver strafklippet på din kanal, og du kan ikke appellere afgørelsen igen.

Hvis du har modtaget et strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet på grund af links i dit indhold, skal du sørge for, at du er fortrolig med vores politik og proces for appeller vedrørende links i dit indhold.

Appellér et strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet

Når vi fjerner dit indhold på grund af en overtrædelse af retningslinjerne for fællesskabet, kan du få tildelt et strafklip. Strafklip udstedes, når indhold på YouTube rapporteres til gennemgang, og vores team afgør, at det ikke følger vores retningslinjer for fællesskabet. Rapporteringen kan foretages enten af YouTube-fællesskabet eller vores smarte registreringsteknologi. Hvis din kanal modtager et strafklip, får du en mail og notifikationer på mobil og computer. Derudover vil du kunne se en advarsel i dine kanalindstillinger, næste gang du logger ind på YouTube.

Før du går i gang, skal du læse politikken, som vedrører strafklippet. Vi viser også eksempler på indhold, som resulterer i et strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet. Du kan kun appellere i 90 dage, efter at du har fået en advarsel eller et strafklip.

Appellér et strafklip

1. Gå til dit kontrolpanel i YouTube Studio.
  2. Vælg kortet Kanalens overtrædelser.
  3. Vælg APPELLÉR.
Bemærk! Sletning af videoen fjerner ikke strafklippet. Hvis du sletter din video, forbliver strafklippet på din kanal, og du kan ikke appellere afgørelsen igen.

Hvis du har modtaget et strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet på grund af links i dit indhold, skal du sørge for, at du er fortrolig med vores politik og proces for appeller vedrørende links i dit indhold.

Hvis det er en playliste eller et miniaturebillede:
Du modtager en mail, hvis din playliste eller dit miniaturebillede blev fjernet på grund af en overtrædelse af vores retningslinjer for fællesskabet. Hvis du mener, at dit indhold ikke overtræder retningslinjerne for fællesskabet og er blevet fjernet ved en fejl, kan du bruge formularen i mailen til at appellere.

Bemærk! Videoer kan blive fjernet af mange grunde. Hvis du har problemer med at appellere en fjernelse af en video, kan den muligvis være fjernet af andre grunde end en overtrædelse af retningslinjerne for fællesskabet. Du kan få flere oplysninger om fjernelse af videoer i denne artikel i Hjælp

Når du har indsendt en appel

Du får en mail fra YouTube, som giver dig besked om resultatet af din appel. En af følgende ting vil ske:

• Hvis vi finder ud af, at dit indhold følger vores retningslinjer for fællesskabet, genopretter vi det og fjerner strafklippet fra din kanal. Hvis du appellerer en advarsel, og appellen efterkommes, vil den næste overtrædelse være en advarsel.
  • Hvis vi finder ud af, at dit indhold følger vores retningslinjer for fællesskabet, men ikke er passende for alle seere, pålægger vi en aldersbegrænsning. Hvis det er en video, vil den ikke være synlig for brugere, som er logget ud, er under 18 år eller har aktiveret Begrænset tilstand. Hvis det er et tilpasset miniaturebillede, bliver det fjernet.
  • Hvis vi finder ud af, at dit indhold overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, opretholder vi strafklippet, og videoen bliver ikke genindsat på websitet. Der er ingen yderligere straf for afviste appeller.

Du kan kun appellere et strafklip én gang.