Apel·lar contra un toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat o la supressió d'un vídeo

En aquest contingut s'explica com pots apel·lar contra supressions i tocs d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat. Si el teu vídeo s'ha suprimit per motius de drets d'autor, obtén informació sobre què pots fer si reps un toc d'atenció per infracció dels drets d'autor.

Quan suprimim el teu contingut perquè infringeix les directrius de la comunitat, és possible que rebis un toc d'atenció. Els tocs d'atenció s'apliquen quan membres de la comunitat de YouTube o bé la nostra tecnologia de detecció intel·ligent marquen contingut a YouTube perquè el revisem i els nostres equips de revisió decideixen que no compleix les nostres directrius de la comunitat. Si el teu canal rep un toc d'atenció, t'enviarem un correu electrònic i notificacions d'escriptori i al mòbil, i veuràs una alerta a la configuració del canal el pròxim cop que iniciïs la sessió a YouTube.

Abans de començar, revisa la política relacionada amb el toc d'atenció. També enumerem alguns exemples de contingut que pot comportar un toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat. Des que reps l'advertiment o el toc d'atenció, només tens 90 dies per apel·lar-hi en contra.

Aplicació YouTube Studio per a Android

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. Al menú de la part inferior, toca Contingut .
  3. Selecciona un vídeo amb una restricció i, a continuació, toca la restricció.
  4. Toca Revisa els problemes.
  5. Toca la reclamació corresponent.
  6. Indica el motiu de l'apel·lació i fes clic a Envia.

Si és una llista de reproducció o una miniatura:

Si la teva llista de reproducció o miniatura s'ha suprimit perquè infringeix les nostres directrius de la comunitat, rebràs un correu electrònic. Si creus que el teu contingut no infringeix les directrius de la comunitat i que s'ha suprimit per error, utilitza el formulari del correu electrònic per presentar una apel·lació.

Nota: suprimir el vídeo no resoldrà el toc d'atenció. Si ho fas, el toc d'atenció es mantindrà al teu canal i ja no podràs tornar a apel·lar-hi en contra.

Si has rebut un toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat per enllaços que s'inclouen al teu contingut, assegura't que coneixes la política i el procés d'apel·lació contra els tocs d'atenció pels enllaços.

Apel·lar contra un toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat

Quan suprimim el teu contingut perquè infringeix les directrius de la comunitat, és possible que rebis un toc d'atenció. Els tocs d'atenció s'apliquen quan membres de la comunitat de YouTube o bé la nostra tecnologia de detecció intel·ligent marquen contingut a YouTube perquè el revisem i els nostres equips de revisió decideixen que no compleix les nostres directrius de la comunitat. Si el teu canal rep un toc d'atenció, t'enviarem un correu electrònic i notificacions d'escriptori i al mòbil, i veuràs una alerta a la configuració del canal el pròxim cop que iniciïs la sessió a YouTube.

Abans de començar, revisa la política relacionada amb el toc d'atenció. També enumerem alguns exemples de contingut que pot comportar un toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat. Des que reps l'advertiment o el toc d'atenció, només tens 90 dies per apel·lar-hi en contra.

Apel·lar contra un toc d'atenció

1. Ves al teu tauler de YouTube Studio.
  2. Selecciona la targeta Infraccions del canal.
  3. Selecciona APEL·LA.
Nota: suprimir el vídeo no resoldrà el toc d'atenció. Si ho fas, el toc d'atenció es mantindrà al teu canal i ja no podràs tornar a apel·lar-hi en contra.

Si has rebut un toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat a causa d'enllaços inclosos al teu contingut, assegura't que coneixes la política i el procés d'apel·lació corresponents.

Si és una llista de reproducció o una miniatura:
Si la teva llista de reproducció o miniatura s'ha suprimit perquè infringeix les nostres directrius de la comunitat, rebràs un correu electrònic. Si creus que el teu contingut no infringeix les directrius de la comunitat i que s'ha suprimit per error, utilitza el formulari que es proporciona al correu electrònic per presentar una apel·lació.

Nota: podem retirar vídeos per diversos motius. Si tens problemes per apel·lar contra la supressió d'un vídeo, és possible que s'hagi suprimit per altres motius no relacionats amb la infracció de les directrius de la comunitat. Consulta aquest article del Centre d'ajuda per obtenir informació sobre com pots resoldre problemes relacionats amb la retirada de vídeos.

Després d'enviar una apel·lació

Rebràs un correu electrònic de YouTube en què t'informarem del resultat de la teva sol·licitud d'apel·lació. Pot passar una d'aquestes coses:

• Si considerem que el teu contingut compleix les directrius de la comunitat, el restablirem i suprimirem el toc d'atenció del teu canal. Si apel·les contra un advertiment i l'apel·lació s'accepta, la pròxima infracció comportarà un advertiment.
  • Si considerem que el teu contingut compleix les directrius de la comunitat, però no és adequat per a tots els públics, hi aplicarem una restricció d'edat. Si es tracta d'un vídeo, no serà visible per als usuaris que tinguin la sessió tancada, que tinguin menys de 18 anys o que hagin activat el mode restringit. Si es tracta d'una miniatura personalitzada, se suprimirà.
  • Si considerem que el teu contingut infringeix les directrius de la comunitat, mantindrem el toc d'atenció i el vídeo continuarà inactiu al lloc web. No s'aplica cap penalització addicional per les apel·lacions rebutjades.

Només es pot apel·lar una vegada contra un toc d'atenció.