Apel·lar contra accions relacionades amb les directrius de la comunitat

En aquest contingut s'explica com pots apel·lar contra supressions i tocs d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat. Si el teu vídeo s'ha suprimit per una qüestió de drets d'autor, obtén informació sobre què pots fer si reps un toc d'atenció per infracció dels drets d'autor.

Suprimim el contingut que infringeix les nostres directrius de la comunitat, però entenem que de vegades cometem errors. Si creus que el teu contingut no infringeix les directrius de la comunitat i que ha rebut un toc d'atenció o s'ha suprimit per error, pots apel·lar-hi en contra seguint aquests passos.

Apel·lar contra un toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat

Quan suprimim el teu contingut perquè infringeix les directrius de la comunitat, és possible que rebis un toc d'atenció. Els tocs d'atenció s'apliquen quan membres de la comunitat de YouTube o bé la nostra tecnologia de detecció intel·ligent marquen contingut a YouTube perquè el revisem i els nostres equips de revisió decideixen que no compleix les nostres directrius de la comunitat. Si el teu canal rep un toc d'atenció, t'enviarem un correu electrònic i notificacions d'escriptori i al mòbil, i veuràs una alerta a la configuració del canal el pròxim cop que iniciïs la sessió a YouTube.

Abans de començar, revisa la política relacionada amb el toc d'atenció. També s'hi indiquen alguns exemples de contingut que pot comportar un toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat. Des que reps l'advertiment o el toc d'atenció, només tens 30 dies per apel·lar-hi en contra.

Apel·lar contra un toc d'atenció

1. Ves al teu tauler de YouTube Studio.
  2. Selecciona la targeta Infraccions del canal.
  3. Selecciona APEL·LA.
Nota: suprimir el vídeo no resoldrà el toc d'atenció. Si ho fas, el toc d'atenció es mantindrà al teu canal i ja no podràs tornar a apel·lar-hi en contra.

Si has rebut un toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat per enllaços que s'inclouen al teu contingut, assegura't que coneixes la política i el procés d'apel·lació contra els tocs d'atenció pels enllaços.

Apel·lar contra la supressió d'un vídeo per infracció de les directrius de la comunitat

A vegades suprimim contingut sense que el teu canal rebi cap toc d'atenció ni sanció. T'expliquem com pots apel·lar quan això passi:

Si és un vídeo:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú esquerre, selecciona Contingut.
  3. Ves al vídeo per al qual vols presentar l'apel·lació.
  4. A la columna "Restriccions", passa el cursor per sobre del tipus de restricció i fes clic a Apel·la
  5. Indica per què presentes l'apel·lació i fes clic a Envia.

Si és una llista de reproducció o una miniatura:
Rebràs un correu electrònic si la teva llista de reproducció o miniatura s'ha suprimit perquè infringeix les nostres directrius de la comunitat. Si creus que el teu contingut no infringeix les directrius de la comunitat i que s'ha suprimit per error, utilitza el formulari del correu electrònic per presentar una apel·lació.

Nota: podem retirar vídeos per diversos motius. Si tens problemes per apel·lar contra la supressió d'un vídeo, és possible que s'hagi suprimit per altres motius no relacionats amb la infracció de les directrius de la comunitat. Consulta aquest article del Centre d'ajuda per obtenir més informació sobre com pots resoldre problemes relacionats amb la retirada de vídeos.

Després de presentar una apel·lació

Rebràs un correu electrònic de YouTube en què t'informarem del resultat de la teva sol·licitud d'apel·lació. Pot passar una d'aquestes coses:

• Si considerem que el teu contingut compleix les directrius de la comunitat, el restablirem i suprimirem el toc d'atenció del teu canal. Si apel·les contra un advertiment i l'apel·lació s'accepta, la pròxima vegada que detectem una infracció, rebràs un advertiment.
  • Si considerem que el teu contingut compleix les directrius de la comunitat, però no és adequat per a tots els públics, hi aplicarem una restricció d'edat. Si es tracta d'un vídeo, només serà visible per als usuaris que hagin iniciat la sessió, per als majors de 18 anys i per als usuaris que no tinguin activat el mode restringit. Si es tracta d'una miniatura personalitzada, se suprimirà.
  • Si considerem que el teu contingut infringeix les directrius de la comunitat, mantindrem el toc d'atenció i el vídeo continuarà inactiu al lloc web. No s'aplica cap sanció addicional per les apel·lacions rebutjades.

Només es pot apel·lar una vegada contra un toc d'atenció.