Appelleer teen ’n gemeenskapsriglynewaarskuwing of videoverwydering

Hierdie inhoud gaan oor hoe om teen gemeenskapsriglynewaarskuwings en -verwyderings te appelleer. As jou video om kopieregredes verwyder is, kan jy meer inligting kry oor jou opsies vir kopieregwaarskuwings.

Jy sal dalk ’n waarskuwing ontvang wanneer ons jou inhoud weens ’n gemeenskapsriglyneoortreding verwyder. Waarskuwings word uitgereik wanneer inhoud op YouTube deur ons YouTube-gemeenskaplede of deur ons slimbespeuringtegnologie gevlag word vir kontrolering en ons kontroleringspanne besluit dat dit nie ons gemeenskapsriglyne volg nie. As jou kanaal ’n waarskuwing kry, sal jy ’n e-pos, kennisgewings per selfoon en op jou rekenaar, én ’n opletberig in jou kanaalinstellings kry wanneer jy weer by YouTube aanmeld.

Gaan die beleid rakende die waarskuwing na voordat jy begin. Ons lys ook voorbeelde van inhoud wat tot ’n gemeenskapsriglynewaarskuwing lei. Jy kan slegs in die 90 dae nadat die aanmaning of waarskuwing uitgereik is, appelleer.

YouTube Studio-app vir Android

1. Maak die YouTube Studio-app oop.
  2. Tik op Inhoud op die onderste kieslys.
  3. Kies ’n video met ’n beperking, en tik dan op die beperking.
  4. Tik op Gaan kwessies na.
  5. Tik op die betrokke eis.
  6. Voer in hoekom jy appelleer en klik Dien in.

As dit ’n snitlys of miniprent is:

Jy sal ’n e-pos ontvang as jou snitlys of miniprent verwyder is omdat dit ons gemeenskapsriglyne oortree het. As jy dink dat jou inhoud nie die gemeenskapsriglyne oortree nie en dat dit verkeerdelik verwyder is, moet jy die vorm wat in die e-pos verskaf word gebruik om te appelleer.

Let wel: As jy die video uitvee, sal dit nie die waarskuwing oplos nie. As jy jou video uitvee, sal die waarskuwing op jou kanaal bly en jy sal nie weer daarteen kan appelleer nie.

As jy ’n gemeenskapsriglynewaarskuwing oor skakels in jou inhoud ontvang het, moet jy seker maak dat jy vertroud is met ons beleid en appèlproses vir skakels in jou inhoud.

Appelleer teen ’n gemeenskapsriglynewaarskuwing

Jy sal dalk ’n waarskuwing ontvang wanneer ons jou inhoud weens ’n gemeenskapsriglyneoortreding verwyder. Waarskuwings word uitgereik wanneer inhoud op YouTube deur ons YouTube-gemeenskaplede of deur ons slimbespeuringtegnologie gevlag word vir kontrolering en ons kontroleringspanne besluit dat dit nie ons gemeenskapsriglyne volg nie. As jou kanaal ’n waarskuwing kry, sal jy ’n e-pos, kennisgewings per selfoon en op jou rekenaar, én ’n opletberig in jou kanaalinstellings kry wanneer jy weer by YouTube aanmeld.

Gaan die beleid rakende die waarskuwing na voordat jy begin. Ons lys ook voorbeelde van inhoud wat tot ’n gemeenskapsriglynewaarskuwing lei. Jy kan slegs in die 90 dae nadat die aanmaning of waarskuwing uitgereik is, appelleer.

Appelleer teen ’n waarskuwing

1. Gaan na jou kontroleskerm in YouTube Studio.
  2. Kies die kanaaloortredingskaart.
  3. Kies APPELLEER.
Let wel: As jy die video uitvee, sal dit nie die waarskuwing oplos nie. As jy jou video uitvee, sal die waarskuwing op jou kanaal bly en jy sal nie weer daarteen kan appelleer nie.

As jy ’n gemeenskapsriglynewaarskuwing oor skakels in jou inhoud ontvang het, moet jy seker maak dat jy vertroud is met ons beleid en appèlproses vir skakels in jou inhoud.

As dit ’n snitlys of miniprent is:
Jy sal ’n e-pos ontvang as jou snitlys of miniprent verwyder is omdat dit ons gemeenskapsriglyne oortree het. As jy dink dat jou inhoud nie die gemeenskapsriglyne oortree nie en dat dit verkeerdelik verwyder is, moet jy die vorm gebruik wat in die e-pos verskaf word.

Let wel: Video’s kan om baie redes verwyder word. As jy sukkel om teen ’n videoverwydering te appelleer, is dit dalk om ander redes as ’n gemeenskapsriglyne-oortreding verwyder. Jy kan videoverwyderings in hierdie Hulpsentrum-artikel foutspoor.

Nadat jy ’n appèl ingedien het

Jy sal ’n e-pos van YouTube af ontvang om jou van die uitkoms van jou appèlversoek in kennis te stel. Een van die volgende sal gebeur:

• As ons bevind dat jou inhoud ons gemeenskapsriglyne gevolg het, sal ons dit weer instel en die waarskuwing van jou kanaal af verwyder. As jy teen ’n aanmaning appelleer en die appèl word toegestaan, sal die volgende oortreding ’n aanmaning wees.
  • As ons bevind dat jou inhoud ons gemeenskapsriglyne gevolg het, maar nie toepaslik is vir alle gehore nie, sal ons ’n ouderdomsbeperking toepas. As dit ’n video is, sal dit nie sigbaar wees vir gebruikers wat afgemeld is, jonger as 18 is of Beperkmodus aangeskakel het nie. As dit ’n gepasmaakte miniprent is, sal dit verwyder word.
  • As ons bevind dat jou inhoud ons gemeenskapsriglyne oortree het, sal die waarskuwing bly en die video van die werf af bly. Daar is geen bykomende straf vir afgekeurde appèlle nie.

Jy mag net een keer teen elke waarskuwing appelleer.